Şimdi Ara

İcloud mağduru olduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski cihazlar çöp olsun millet gitsin yenisini alsın diye politika geliştirmişler. 6 ay önce Letgodan 2.el bir ipad aldım. Cihazı teslim alırken sahibinin ayarlar kısmından profilinden çıkış yapmasını ve tüm verileri sıfırlamasını söyledim. Sıfırladı.

    Eve gitdim cihazı açtım internete wifi ile bağladım. Kurulum ekranından kendime ait apple hesabı oluşturdum. Parmak izimi ayarlayıp kullanıyordum. İos 14 güncellemesi çıktı indirdim kullandım. Sonra aklıma bu cihaz 5 yıllık temiz kurulum yapayım itunesten dedim.
    Kurdum ios14ü tekrardan açılırken icloud şifresi sordu. Bu hesap bana aitdeğil. Aldığım kişiyi aradım sordum o hesap onada ait değil.

    İlk sahiplerinden birisinin hesabı. Ve cihazın faturası yok.

    Peki soru şu ?

    Benden önceki sahibi ve ben nasıl olduda icloud kilitli olan bir cihazı kendi hesaplarımızla sorunsuz aylarca kullanabildik.Şimdiye kadar hata vermedi. Mğazadan istediğim kadar uygulama indirdim sorun olmadı. Cihaz jailbreaksiz çalışıyordu. Bankacılık kullanıyordum.

    Kendi apple.com hesabıma girince cihazlarım kısmında bu cihazz seri numarası ile kayıtlı duruyor. Ama icloud hesabımda gözükmüyor. 1 cihaz 2 hesapta kayıtlı olabiliyor mu ?

    Apple hiçbir şekilde yardımcı olmuyor , cihazı çöpe at git yenisini al zihniyeti var.




    Tek çare olarak jailbreak yaptım. Daha sonra Hello screen bypass yaptım. Şuan cihaz açıldı ama bankacılık ve edevlet bundan sonra kullanamayacağım ve güncelleme almayacak. Yokmu tüketicinin bu konularda bir hakkı , 2.el cihaz kullanma hakkımız uzak sunucudan gasp ediliyor. Alet birden bire çalışmaz hale getiriliyor.

    Microsoftun gözünü seveyim adamlar melekmiş , yıllarca windowsa sövdük vss. Ama şu gerçek 1 microsoft 10 tane apple eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 26 Eylül 2020; 10:21:15 >



  • bypass yapınca sim kart çalıştımı peki ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.