Bildirim
iCloud Fotoğraf Yayını Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Belki basitçe upload etmeye yetmiyordur bağlı kaldığı süre. -
imkansız en az 2 saat wifiye bağlıydı ve arkada yüklenen bişey yoktu 10 saat önce çektiklerimin hepsini yükledi 2 gün önce çektiğim resimlerin hiçbirini yüklemedi -
ios 6'da baya güzel çalışıyor en azından biz 4 5 arkadaş kullandık hiç bir sorun çıkmadı biraz bekleyin isterseniz
-
bilmiyorum restore etmeyi deneyeyim bir de -
Restore de sorunu cozmedi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
bu sorunu bende yaşıyorum ios 6 da hiç problem olmuyordu eve geldiğimde resimler otomatik olarak bilgisayarımdaydı... şu an istesem de artık olmuyor anlamadım..İcloud fotograf yayını açık, iphone fotograf yayını açık, fotograf yok! -
sorunu çözmüş bulunuyorum.
bilgisayarda icloud fotograf yayını, upload, icloud share klasörlerindeki fotograflarımı aldıktan sonra tamamını bilgisayarımdan sildim. iCloud denetim masası proğramını kaldırıp tekrar kurdum. anında fotograf yayını çalıştı. hayırlısı olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X