Şimdi Ara

iCloud Açığı Keşfettim 1!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar biliyorum harbiden çok komik olacak ama açık buldum gerçekten.
    Bugün bu dakika elimde kullandığım tel İp5 ama bundan öncesinde 6. 6 plus, 6s, 6s plus ve 1 er tane değil bir sürü
    cihaz kullandım belki 10-20.. sorun hiçbirinde yedek almıyor olmam yani telefon yedeği çekmedim hiçbir zaman
    yada iclouddan geri yükle yapmadım. ve icloud fotoğraf yedeklerimde hep günceldi

telefonda 120 adetse icloud dada 120 adetti..
    ama bugün icloud for windows indirdim icloud kimliğimle birlikte download yaptım bana taaaa 2013-2014-2015-2016 yılından resim getirdi ?? Mantıklı bi cevap allah rızası için. ayrılık sebebim olurdu görmeseydim total foto sayısı 1100ü buldu ve halen download ediyor

• Desene donumuza kadar yedeklemisler.
  • Twenty.One.Pilots kullanıcısına yanıt
    Şuan hayretle izliyorum daha neler çıkacak diye sözde bize 5GB alan vermişler.... Yalan ya resmen harddisk ayırmışlar bize.. Ben mesela acayip ekran görüntüsü alıyorum inan adını unuttuğum kız arkadaşlarımla whatsapp screenshotlarını okuyorum suan hayretler içindeyim. Ve ben hiç yedek yapmadım hocam...
  • Hemen bildir belki para verirler. bize de 3 5 kuruş atarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an apple a 200tl borcum var bende kartı kapattım , hesap bloklu :) benim ki daha ağır bi bug.

• Sıkıntılı fotolar varsa hacker ların eline geçmiş olabilir

• Ya özelinizi fotoğraflayıp nasıl sanala aktarmaya cesaret ediyorsunuz anlamıyorum ben dahilide depolarken bile tedirginim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • icloud hesabım yok xd
  • Kardeş daha çok onlar senin açığını keşfetmiş gibi görünüyor.
  • Hahah aynen Başkan ama hakkaten tuhaf ya izahatı yok yabancı forumlara baktık dengi çok olmuş ama APPLE ses etmemiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.