Şimdi Ara

İçlerinden şunu alma diyeceğiniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fem konu anlatımlı soru bankası(Coğrafya)

Güvender Tarih (S.B)

Celal Aydın Matematik, aslında Matematiğe hakim olduğumu düşünüyorum alıp soru bankası çözmek yerine; ayrıca "matematik denemesi" olarak alabileceğimiz bir yayın var mı önerirseniz sevinirim?

Güvender Türkçe ve yanında Türkçe-Edebiyat birlikte olduğu bir kitap var mı? varsa önerirseniz sevinirim.

Fem Geometri veya yine "geometri denemesi" şeklinde varsa önerirseniz sevinirim.

Final Fen Bilgisi YGS.

Arkadaşlar böyle oturupta aynı konudan çok fazla test çözmeyi sevmiyorum sıkılıyorum özellikle bildiğim derslerde, matematik-geometri, Türkçe bunları böyle karma deneme gibi yayınlayan güvenilir yayınlar varsa aslında onlardan almak isterim.

• Femin Turkce edebiyat birlikte olan kitabi olmasi lazim:
  • --
  • Femin 40x25 denemeleri var onlardan al
  • fem geometri demissin eğer o kapsül ise ondan alma onlar cok zor oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

fem geometri demissin eğer o kapsül ise ondan alma onlar cok zor oluyor

Bu kapsül dediğin nedir ? Fem Geometri'den ayrı başka bir Fem yayını mı ?

Ben biraz uzak kaldım bu konulara da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

yine fem ama üstünde kapsül yazıyor bir de kapsül işareti var.deneme olarak ben aldım gecen yıl 30x20 idi sanırım(lys icin)asırı zor soruları vardı.ordan 4-5 net yapıyordum her deneme de gercekte 23,5 yaptım mesala.ama yine de sen bilirsin(gerci soruları sacma degil sorular güzel ama kazık)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

yine fem ama üstünde kapsül yazıyor bir de kapsül işareti var.deneme olarak ben aldım gecen yıl 30x20 idi sanırım(lys icin)asırı zor soruları vardı.ordan 4-5 net yapıyordum her deneme de gercekte 23,5 yaptım mesala.ama yine de sen bilirsin(gerci soruları sacma degil sorular güzel ama kazık)

Evet kazık biraz

• quote:

Fem konu anlatımlı soru bankası(Coğrafya)

Güvender Tarih (S.B)

Celal Aydın Matematik, aslında Matematiğe hakim olduğumu düşünüyorum alıp soru bankası çözmek yerine; ayrıca "matematik denemesi" olarak alabileceğimiz bir yayın var mı önerirseniz sevinirim?

Güvender Türkçe ve yanında Türkçe-Edebiyat birlikte olduğu bir kitap var mı? varsa önerirseniz sevinirim.

Fem Geometri veya yine "geometri denemesi" şeklinde varsa önerirseniz sevinirim.

Final Fen Bilgisi YGS.

Arkadaşlar böyle oturupta aynı konudan çok fazla test çözmeyi sevmiyorum sıkılıyorum özellikle bildiğim derslerde, matematik-geometri, Türkçe bunları böyle karma deneme gibi yayınlayan güvenilir yayınlar varsa aslında onlardan almak isterim.

Fem konu anlatımlı soru bankası(Coğrafya)
    Celal Aydın Matematik, aslında Matematiğe hakim olduğumu düşünüyorum alıp soru bankası çözmek yerine; ayrıca "matematik denemesi" olarak alabileceğimiz bir yayın var mı önerirseniz sevinirim? fdd.gecen sene sadece mat için cıkarmıslardı.bu sene var mı bilmiyorum
    Final Fen Bilgisi YGS.
    guvenderi bi turlu sevemedim sen bilirsin.yukardılar güzeldir.özellikle cografya kitabını femi sevmememe ve bi sayısal olmama ragmen nerdeyse tamamen bitirmiştim.lys cografyayı bile full cıakrabilirdim oyle diyim + soru coz ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.