Şimdi Ara

İçki Şişesinden Gece Lambası Yapımı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
5
Favori
17.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. resimdeki şişeden var.Bu şişe olur mu ? Yoksa 2. resimdeki buzlu cam gibi olanından mı gerekiyor ?

İçki Şişesinden Gece Lambası Yapımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 1 Ocak 2010; 21:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MillionDollarBaby

1. resimdeki şişeden var.Bu şişe olur mu ? Yoksa 2. resimdeki buzlu cam gibi olanından mı gerekiyor ?

Herhangi bir şişeden yap bugulu olursa daha az ışık gelir tek sorunu o olur ama parlar ve güzel durur mürekkebide bildiginiz fosforlu kalemin mürekkebinin hepsini boşaltın olay bu o misket gibi şeyide tornavida ile içine düşürün fosfora etkisi yok görüntüye zararı yok içine düşssede olur

• azını kırmadan yapmıstım bıraz ugrastım ama oldu yedek şiselerden vardı murekkebı sırıngayla cekıp ıcıne bosaltmıstım mıktar olarak sız ıstedıgınız mıktarda koyun buzlu camın goruntusu daha hos oluyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achteruit

quote:

Orijinalden alıntı: MillionDollarBaby

1. resimdeki şişeden var.Bu şişe olur mu ? Yoksa 2. resimdeki buzlu cam gibi olanından mı gerekiyor ?

Herhangi bir şişeden yap bugulu olursa daha az ışık gelir tek sorunu o olur ama parlar ve güzel durur mürekkebide bildiginiz fosforlu kalemin mürekkebinin hepsini boşaltın olay bu o misket gibi şeyide tornavida ile içine düşürün fosfora etkisi yok görüntüye zararı yok içine düşssede olur

Peki suyu nekadar katmamız lazım

• Suyu Agzına kadar doldurun 1 parmak kalınlıgı boşluk kalsın
  • detaylı olarak anlatabilecek varmı acaba ben anlamadım fosforlu kalemin içini şişeye boşaltıp su dolduruyoruz sonra ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan07

detaylı olarak anlatabilecek varmı acaba ben anlamadım fosforlu kalemin içini şişeye boşaltıp su dolduruyoruz sonra ????

Evet.
  • fosforlu kalemi kır sürahinin içine at 3-4 saat beklet iyice mürekkebi çıksın sonra istediğin şişeyi doldur.
    elektrikciden siyah ışık al gece lambası olarak olay bitmiştir.
  • DH de konusu vardı eskıden,bulan olursa koyabılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

quote:

Orijinalden alıntı: Korsan07

detaylı olarak anlatabilecek varmı acaba ben anlamadım fosforlu kalemin içini şişeye boşaltıp su dolduruyoruz sonra ????

Evet.

evet arkadaşlar anlayan bir kişi yeni konuda açabilir çokda tutabilir o konu lütfen paylaşıma devam emeğe saygı
  • Ya arkadaşlar zaten bir konu vardı 7 sayfalık ondan devam etsek olmaz mı??
  • Eski Konu

http://forum.donanimhaber.com/m_24223993/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Ya arkadaşlar zaten bir konu vardı 7 sayfalık ondan devam etsek olmaz mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubiPala

DH de konusu vardı eskıden,bulan olursa koyabılırmı

http://forum.donanimhaber.com/m_24223993/mpage_5/key_/tm.htm
  • Bence de bunu ss olarak anlatabilecek arkadaş varmı aslında güzel hoş bir ışığa sahib oluyoruz
  • Ya şişenin içine suyu koyuyorsun sonrada kırtasiyeden aşşağdaki ürünü alıyorsun sonrada içine yeteri kadar damlatıyorsun arkadanda mor ışığı veriyorsun o kadar birşey yok aslında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 1 Ocak 2010; 23:11:48 >
  • gencler o kara lamba dediginiz sey ultraviyole lambadir, gece lambasi yapacam diye kanser olup gitmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: i have a dream

gencler o kara lamba dediginiz sey ultraviyole lambadir, gece lambasi yapacam diye kanser olup gitmeyin

http://forum.donanimhaber.com/m_4665443/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 1 Ocak 2010; 23:29:01 >
  •  İçki Şişesinden Gece Lambası Yapımı?
  • Bir ara bende yapmıştım ama o siyah ışıksız böyle duruyor.
  • Güncel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.