Şimdi Ara

İçki içmek istiyorum ama... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
8.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Skymarc

Blush şarap veya likör deneyebilirsin. Safari diye bir likör var kayısı şeftali suyuyla müthiş gider
    Alkolog abi bir sorum var.

Çay ile rakı hic denedin mi ? Nasıl oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    denemedim bilmiyorum
  • arkadas sidik icmeden nasil tadi sidik gibi diyebiliyosunuz anlamiyorum

• İçme

Ne kadar az bağımlılık o kadar iyi .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaaaay ot kardeşim benim

• Boreman Lames kullanıcısına yanıt
    Hakan sen misin ?

• tekila daha icilebilir.

• Kafa yapmasını istiyorsan ot iç bro alkol karaciğere zarar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin reçeteni veriyorum.
    bir bardak aliyorsun onun
    1/3une votka
    1/3une cappy %100 elma ve vişne suyu (boyle bir sey var ayri ayri icecek degiller)
    1/3une de limonata
    koyuyorsun
    1,3 ve 5. bardaklari mumkun olursa fondip, diger bardaklari da keyfini cikara cikara iciyorsun. begenmeme gibi bir durumun olmaz eger icki icmeye niyetin varsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçkilerin hiçbiri güzel değildir, ha ama illa içecem diyorsan en hafifi biradır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D3DC761DD -- 2 Ağustos 2018; 18:7:19 >
  • Viski redbull içiyorum bas agritmiyor. Aksam isten gelince 2-3 bardak atiyorum mışıl mışıl uyuyorum. Sabah hic bisey olmamis gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 2 Ağustos 2018; 18:16:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rakı olmuyorsa zorlama bence 26 yaşına geldim bir türlü sevemedim bira başlangıç için iyidir. Nickime bakıp da alkolik sanma ergenlik zamanlarımdan kalma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

bira+yer fıstığı
    tekila+limon+tuz
    rakı+bulabildiğin tüm mezeler
    viski+çikleta
    kokteyller
    vodka+vişne işini görür.

hiçbir içkinin tadı güzel değildir zaten,sarhoş etmese kimsenin umrunda olacak şeyler değil bunlar.
    Ben Tekirdağ'lıyım ne zaman köye gitsem etraf içkici dolu. Enişteyle oturuyoruz bankta herif nerden baksan 5-6 şişe bira içti herif benden ayıktı.
  • bu belaya bulasmamis birini gaza getirip baslamasini saglamak eroine baslatmaktan farksiz. su an burda soyle ic boyle ic diyenler buyuk suc ve gunah isliyorsunuz. buyuk alkolik olarak (her gun alkol alan) soyluyorum bunlari. madem tadini sevmiyor, madem alkol kafasi yasamamis/ihtiyacini hissetmiyor ve yillardir boyle devam etmis hayatina, ne gerek var neden bulassin bu illete? her merak ettigimizi deneyeceksek, her merak ettigimiz kafayi tatmak isteyeceksek butun uyusturuculari deneyelim o halde?

abi tavsiyesi icme. buradaki subyanlar alkolizmin ne oldugunu bilmez bos bos konusurlar o yuzden. beni dinle

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

https://www.youtube.com/watch?v=kGXn3H852O4
    bayilirim kirmizi hap serisine ama benim tavsiyem bira gibi çok miktarli bi alkol yerine votka icmen.

yarim cay bardagindan biraz daha az votkayi tek dikiste ic. bunu 3-4 kez tekrarla bir kac dakikalik araliklarla. yanina kavun al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Forumdaki elemanlara bakınca kendimi ot gibi hissediyorum

İçki yok
    Sigara yok
    Kumar yok

Ne var ?
    Yalnız değilmişim

• İçkilerin çoğunun tadı rezalettir millet güzel diye kendini kandırıyor.Yemek,içecek seçerek yiyen arkadaşım vodkanın tadına çok güzel diyordu anlatamıyordum kendini kandırdığını.Müslüman değilim ama içki içmem asla.İnsanların kafasını uyuşturup mutlu hissetmek için içiyor.
  • Orta kalitede bir kırmızı şarap işini görür.
    vılla dolluca olabilir.(fiyatını bilmiyorum o yüzden orta kalitemidir bilemem fiyata bakılırsa)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.