Şimdi Ara

İçine 21 kişi binen arabanın durumu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen akşam bir TV programında gördüm. Nissan Juke'un içine 21 kişi sığdırdılar. Ortalama 60 kg dan hesap etsen 1260 kg ağırlık. Tahmin ediyorum ki bu aracın azami yüklü ağırlığı 500 kg dan biraz fazladır. Yazık arabanın şasesine, amortisörüne... Üstelik evdekilere sordum her programda bunu yapıyorlarmış ve araba da değişmiyor sanırım diyorlar. Kokpitin üstüne bile adam yatıyor arkadaş

Bu aracı yola çıkartsak tıkırtıdan kanser olur insan herhalde

• azami yükü 500 den çok daha fazladır normalde araba 5 kişilik olsa + bagaj a konulan ağırlık desen normalinde 500 geçerki illa 200-300 kg fazlasını düşünmüşlerdir..
  • EE
  • Ödül olarak o arabayı en son birinci olana veriyorlarmış.
  • o kadar adamı bindirip gezdirmiyorlar ki , sığdırmak yeterli sıkıntı olacağını sanmam . gerçi olsa ne olacak ki beş beş paramı sayıyorlar beleş araba
  • O araba hiç değişmiyor bide. Her haftasonu dolduruyolar içini. Bişeyi çıkmıştır artık.
  • ben bilmem eşim bilir desene

benim bildiğime göre her hafta birine veriyorlar, yani değişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracın bagaj fitili her zaman yırtık yani hep aynı araba sarkıyor tampona doğru kim bilir başka nereleri yırltıldı o ön camın patlamaması büyük şans :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power003 -- 3 Ekim 2012; 16:46:27 >
  • Kapılar yamuluyor .. zorla kapatıyorlar.. 0 km ama 200 bini devirmiş gibi oldu durduğu yerde..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.