Şimdi Ara

İçinden geçeni söyle!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim temsil ettiğimiz anlayış, Selçuklu Devleti ve Osmanlı İmparatorluğu geleneğine dayanır. Benimle aynı zihinde olan Müslüman Türk milletininde milliyetçilik yoktur biz sadece hamiyetperveriz, yani insan kucaklar kollarız, biz olaya daha idealist daha uhrevi bakıyoruz ve o tabiattayız. Dediğim gibi bizde tasavvufi bir muhayyile vardır, yaratana en yakın, yaratanın eğilimine en yakın olduğunu bildiğimiz Yunus Emre Mevlana idealizmi, yani sevgi ve insan merkezli idealizm var, insan ve uhrevi hayat odaklıyızdır, ve serancamımızda sadece yaratanı andık ve yücelttik, şu mısralar biraz bize değinir:

Cennette bu gün gülleri açmış görürüz de

Hâlâ o kızıl hâtıra gitmez gözümüzde

Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik

Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
    En deli sevdaları yaşarım uykusu geçerken, Mehmetçik, Zap Suyu şiiri.
    Hakan FİDAN
    Türkiye için: Nükleer silah!
    Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun!

• Kürşat ve 40 çerisinin Wei Irmağı’nda ölümü ile yarım kalan düşleri onlardan sonra bir çok kez tekrar tekrar vücut bulmuştu, Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşlarının şahsında Türk Silahlı Kuvvetleri Türk Milletinin binlerce yıl önce Wei Irmağı’nda uğradığı bu hazin akıbete tekrar düçar olmayıp bu düşün modern zamanlarda güçlü bir temsilcisini çıkarabilmek amacıyla Sakarya’da 22 gün 22 gecelik dev bir taktiksel muharebeye giriştiler. (23 Ağustos – 13 Eylül) Tarih bize devletsiz kalanların halini gösterdi, zaman ise göstermeye devam ediyor, biz onlardan razı olduk, Allah da razı olsun, taksiratlarını affetsin…

evet tarihi kültürü seviyorum haa buradan tutucusun milliyetçisin anlaşılmasın başka bir ülkenin böyle bir tarihi olsa onu da sever ona da içim ısınır ona da sempati duyardım, çünkü o tarihte benim duygu dünyam ve kültürüm ile benzerdir, zaten onun için sempati besliyoruz ya tarihimize.

Atatürk meselesine gelince tamam müslüman değil ama bir kafir beni boğulmaktan kurtarsa ona saygı duymaz mıydım, bir arkadaşım duymazdım dedi, o kadar değil ya, benim tiynetim tabiatım buna müsait değil, evet sevmiyorum inanmadığı için ama saygı duyuyorum. ha yalan tarih felan diyorlar ama ben resmi tarihe inanıyorum, zaten eleştirenler resmi tarih gerçek olsa biz de saygı duyardık diyor, o halde o müslümanları da anlayışla karşılıyorum.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
    Hakan FİDAN
    Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun!

• Gerçek bir foto veya videodan alınan sahne gözümün önünden gitmiyor: Naziler yenilirken ruslar almanları peş peşe mağlup ederken Prusyalı subaylar önlerinde şampanyalar, yemekler güzel temiz gösterişli askeri üniformalar içerisinde yüzlerce prusyalı subay sanki bir kutlamadaymış gibi toplanmışlar. aklımda bu sahne kaldı, bazen kendi iyi durumumu ve iyi işimi görünce kendimi ülkemde öyle düşünüyorum, elbette askeri olarak öyle kötü durumda değiliz ama ülkemde bir sürü ekonomik zorluklar içerisinde yaşayan vatandaşım var. askeri olarak öyle kötü durumda değiliz dedim ama sürekli benim karnımı doyurmam için mutlu bir yuva kurmam için benim can mal güvenliğim için şehit olan insanlar var haberleri geliyor sürekli.

İşte kendimi ve çevremdekileri böyle düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. ve elbette bunu değiştirmek için aksiyon almak lazım ama hani bir söz varya:

"Atta hüner çok ama dizde derman yok diye"

derman mı kaldı ya. yaşta geçti. hastalıklar ile boğuştuk hep, ülkemizin insanlığın selameti için bir aksiyon alamadık.

Hakan FİDAN

• evet pkk hdp ile anlaşmaya çalışılıyor çünkü bir hdp linin emri ile sokağa inip ülkenin 50 yıl geriye gitmesine sebep olacak milyon pkklı hdp li halk var ülkede. ve israil bunu yapmaya çalışıyor ve çalışacak. ha bu arada suriyede pkk temizlendi, ülke içinde kalmadı şimdi ırakta da bitirilecek, noldu yine bu hükümet bitirdi pkk yı yoksa apo yu serbest bırakacakmış yok neymiş.

ınstagram
    ÜLKÜCÜ BAKIŞ on Instagram: "Saadet Partisi lideri Mahmut Arıkan (Terörsüz Türkiye süreci hakkında): “Devlet Bahçeli, dışarıdaki İsrail tehlikesini gördü ve içerideki sıkıntıları hızlıca halletmek için kendisi inisiyatif aldı.” #devletbahçeli #terörsüztürkiye #mahmutarıkan #saadetpartisi #güncelhaberler"
    https://www.instagram.com/reels/DVEVrVijNdo
    Hakan FİDAN
  • İnkar inanmayanlar hk:

Eğer biz onlara melekleri indirseydik, ölüler de onlarla konuşsaydı ve her şeyi toplayıp karşılarına getirseydik, Allah dilemedikçe yine de inanacak değillerdi; fakat çokları bunu bilmezler. (Enam suresi 111. ayet)

Hakan FİDAN
  • Milyar dolarlar kar vaad eden ve potansiyeli olan BMC nin yarısını Katar ordusuna 300 milyon dolara satanlar ve onay verenler en büyük kazığı atmıştır Türk milletine.

Hakan FİDAN
  • Nihat Hatipoğlu hoca seminerlerinde şu kadar para istemiş vs duyunca sizi hep savunduk ümmet olarak ama sürekli köpek güzellemesi yapıyorsunuz, İslam hukukunda başıboş köpeklerin itlafının vacip olduğunu söylemiyorsunuz, korkarım ki sizin de ahirette sorgunuz çetin haliniz çetin olacak.

Hakan FİDAN
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.