Şimdi Ara

''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon'' (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.089
Cevap
3
Favori
533.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pharmabiotech

Sadece hatırlatma için tekrarlamak istiyorum.

Eklenen resimlerle herkes olumlu yada tebrik mesajı atabilir. Fakat olumlu, olumsuz, kabul yada red mesajlarını benim dışında sadece @SeRSeFiL ve @derbe atabilir. Bazen de görevi gereği @PHI ve @özgür eklenen resimlerle ilgili yorum yapabilir.

Yönetim

bu saatten benmi yanlış okuyorum bi çelişkimi var
    ilk cümlede olumlu atılabilir demişsin 2.de atılamaz

• quote:

Orjinalden alıntı: masterrr

quote:

Sadece hatırlatma için tekrarlamak istiyorum.

Eklenen resimlerle herkes olumlu yada tebrik mesajı atabilir. Fakat olumlu, olumsuz, kabul yada red mesajlarını benim dışında sadece @SeRSeFiL ve @derbe atabilir. Bazen de görevi gereği @PHI ve @özgür eklenen resimlerle ilgili yorum yapabilir.

Yönetim

bu saatten benmi yanlış okuyorum bi çelişkimi var
    ilk cümlede olumlu atılabilir demişsin 2.de atılamaz

Bende aynı çelişkiye düştüm, ancak anlaşılmayacak birşey değil. İlk cümledeki herkes olumlu mesaj atabilirdeki kasıt "Tebrik ederim, İşte aranan resim budur, Gerçekten tam arananını bulmuşsun" vb. tarzı mesajlardır. İkinci cümledeki olumlu kelimesindeki kasıt ise "Aranana tam uygun bir resim, kabul edilmiştir." vb. tarzında kesin ve net sonuç bildiren mesajlardır. Eski yönetici yardımcısı olarak ve Pharmabiotech'i iyi tanıdığımdan bu açıklamayı yapma gereği duydum..

• Kurallar:
    Eklenen resimlerle ilgili negatif eleştiriyi yada itirazı PM ile bana yada yönetici yardımcıma yapmayan arkadaşlar bir uyarı alacaklar. Aynı davranışın tekrarında resim krallığı listesindeki puanlarından 1 puan ceza olarak ikinci bir uyarı yapılmadan indirilecek.

Arkadaşlar bu konuya biraz açıklık getirelim.

Öncelikle yarışmamız son derece şefaf bir yarışmadır. Herkes istediği şekilde istediği resime itiraz edebilir. Yarışmanın adil olması ve haksızlıklara mahal vermemesi için böyle olması gerektiğini düşünüyoruz. Fakat buradaki aile ve dost ortamının bozulmaması için bu itirazların özelden yapılmasını istiyoruz. Çünkü itiraz yaptığınız kişi bu olaya alınabilir. Bunu size karşı belli etmese bile böyle düşünebilir. O yüzden itirazların özelden olmasını istiyoruz. İtiraz edenin ismi tabii ki açıklanmıyacak ve itiraz edilen resim burada herkesin görebileceği bir şekilde ayrıntılı bir şekilde incelenmeye çalışılacak.

Resimler ile ilgili olumsuz eleştirilerinde bu yüzden yapılmasını istemiyoruz. "Bu resim aranana uygun değil" yada "böyle bir şey istenmemişti ki" gibi olumsuz eleştirilerin kurallar bölümünde yazan kişilere özel mesaj ile bildirilmesini istiyoruz. Resimi eleştirebilirsiniz fakat puan ile ilgil olumsuz eleştiri olmasını istemiyoruz. Yani sizlerden istediğimiz karşınızda ki kişiyi üzecek şekilde puan ile ilgili eleştiriler yapılmaması.

Burada ki aile ve dostluk ortamının zedelenmesini istemeyiz. Aldığımız kararları da bu yönde almaya çalışıyoruz. Amacımız sizlere yeni dostlar edinebileceğiniz, günün sitresini atıp yarışabileceğiniz, eklenen birbirinden ilginç resimleri inceleyip hoşça vakit geçirebileceğiniz bir yarışma sunmak.

• Bu resim bonus resimi sanırım..

''Avrupa şehirlerinin birinde müze dışında sergilenen Yeniçeri heykeli''

Prag'taki Charles Köprüsü üzerinde bulunan Yeniçeri heykeli:

http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/10/29/yasam/yasam10.html

"Özellikle Charles Köprüsü, üzerinde 31 heykel barındırıyor. Bu heykellerden biri, orijinalliğini koruyor. Diğer 30'unun yenileri yapılmış, orijinalleri Prag Müzesi'nde sergileniyor. Burada bir Türk olarak dikkatinizi köprüdeki orijinal heykele verdiğinizde, kılıcı, pala bıyıkları ve heybetli görünümüyle bizden birisini görebilirsiniz. Bu da 'Zindan Bekçisi' olan Yeniçeri heykeli."

http://www.sunpillar.net/bridgestatue.html

"In the huge rock is a prison, in front of which there’s a dog and Turk with a cat-o’-nine-tails guarding the imprisoned Christians."

http://www.charlesbridge.cz/l_14.html

"On the side of the cave window a Turk is on guard"

''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon''

• quote:

Orjinalden alıntı: mightywings

Bu resim bonus resimi sanırım..

''Avrupa şehirlerinin birinde müze dışında sergilenen Yeniçeri heykeli''

Prag'taki Charles Köprüsü üzerinde bulunan Yeniçeri heykeli:

http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/10/29/yasam/yasam10.html

"Özellikle Charles Köprüsü, üzerinde 31 heykel barındırıyor. Bu heykellerden biri, orijinalliğini koruyor. Diğer 30'unun yenileri yapılmış, orijinalleri Prag Müzesi'nde sergileniyor. Burada bir Türk olarak dikkatinizi köprüdeki orijinal heykele verdiğinizde, kılıcı, pala bıyıkları ve heybetli görünümüyle bizden birisini görebilirsiniz. Bu da 'Zindan Bekçisi' olan Yeniçeri heykeli."

http://www.sunpillar.net/bridgestatue.html

"In the huge rock is a prison, in front of which there’s a dog and Turk with a cat-o’-nine-tails guarding the imprisoned Christians."

http://www.charlesbridge.cz/l_14.html

"On the side of the cave window a Turk is on guard"

Dostum bu resim daha önce sorulmuş ve bulunmuştu. Eskiye doğru gidersen 441. resim olarak TT tarafından bulunduğunu göreceksin. Bonus sorular sorulacağı zaman büyük ihtimalle belirtilir. Kuru kuru sorulmaz.

• yılanmı düğümmü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

Dostum bu resim daha önce sorulmuş ve bulunmuştu. Eskiye doğru gidersen 441. resim olarak TT tarafından bulunduğunu göreceksin. Bonus sorular sorulacağı zaman büyük ihtimalle belirtilir. Kuru kuru sorulmaz.

Haklısın gördüm, o listenin sonlarına doğru bakmıştım fakat ayrıntılı olarak bakmadığım için görmedim tabi. Fakat beni yanıltan "düğüm yılan"dan sonra herhangi bir resim verilmemesi ve bu sayfanın (129.) en üstünde büyük harflerle ''Avrupa şehirlerinin birinde müze dışında sergilenen Yeniçeri heykeli'' yazması oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywings -- 30 Eylül 2007; 12:48:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mightywings

quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

Haklısın gördüm, o listenin sonlarına doğru bakmıştım fakat ayrıntılı olarak bakmadığım için görmedim tabi. Fakat beni yanıltan "düğüm yılan"dan sonra herhangi bir resim verilmemesi ve bu sayfanın (129.) en üstünde büyük harflerle ''Avrupa şehirlerinin birinde müze dışında sergilenen Yeniçeri heykeli'' yazması oldu.

Haklısın ama yeni resim gelince başlıkta değişmesi güncellenmesi gerekiyor güncellenmeyince böyle şeyler olabiliyor. Pharmabiotech normalde yeni resimle birlikte başlığıda değiştiriyordu bazen gözden kaçabiliyor demek.

• quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

quote:

1.Müslümün konserini seyreden uzun saçlı küpeli erkek hayranı
    2.Kısa dönem askerlik yapan 40 yaşüstü asker
    3.Ders sırasında üniversite anfisinde iskambil oynayan gençler
    4.Kamyonda giderken sakızla balon şişiren kamyon şoförü
    5.Futbol topuna vururkan ayaktan çıkan kramponun havadaki fotoğrafı

Bu resimle ilgili bir kanıtınız var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

''Canlı yılan kullanılarak atılmış düğüm''
    http://www.flickr.com/photos/gem66/24656534/

Bu resimdeki yılan düğüm olmamış. Ayrıca olsa bile kendi kendine olduğu için kabul edilmezdi. Yine de elinize sağlık, güzel deneme

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRSeFiL

quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

Verdiğim link gözükmüyor hostu değiştirip yayınlıyorum.

Eklenen diğer resimlerde yılanlar kendiliğinden bir düğüm oluşturmuşlardı. Fakat istenen resimde düğümün bir başkası tarafından atılmış olması yani bir insan tarafından düğümlenmesi gerektiğini anlıyoruz. Haliyle istenen resme en uygun olan resim senin eklediğin resimdi.Tebrikler, puan senin

Bu kabul edilen resimle ilgili itiraz mesajı geldi. Dolayısıyla yapılan yeninden sonucunda resmin photoshop olduğu anlaşılmıştır. Puanınızı üzülerek geri alıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: HoPaRLoR

Ben şunları her ihtimale karşı ekleyeyim..

İptal edilen El Turco 'nun resminden sonra eklenen diğer resimler değerlendirildiğinde aranan resme en uygun resimlerin dostum senin eklediğini gördüm. Dolayısıyla puan senin

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRSeFiL

quote:

Dostum bu ne hız.

bravo puan senin

Ben de tebrik eder, puanını hanene eklerim

• Tekrar tebrik ederim dostum HoPaRLoR, işte sıradaki resmimiz;

''Düğünde iki koluna toplamda en az 50 adet bilezik takılmış gelin''
  • quote:

quote:

Ben şunları her ihtimale karşı ekleyeyim..

İptal edilen El Turco 'nun resminden sonra eklenen diğer resimler değerlendirildiğinde aranan resme en uygun resimlerin dostum senin eklediğini gördüm. Dolayısıyla puan senin

İtiraz makamı belli de, acemilik bizde.

''Düğünde iki koluna toplamda en az 50 adet bilezik takılmış gelin''

•  ''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon''
  • Ne olur ne olmaz itirazcılar çok. Ben bunu da ekliyim.

• 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.