Şimdi Ara

''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon'' (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.089
Cevap
3
Favori
533.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: çinporseleni

''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon''

Bunda 4 parmak görünüyor yeterli olur mu

Tokat atarken baş parmağın izi avuç içinin iziyle aynı bölgede çıkar. Yani diğer parmaklar kadar belirgin olmaz. O nedenle eklediğin resmin doğru. Tebrikler. Aramıza hoşgeldin ve başarılarının devamını dilerim

• Tekrar tebrikler çinporseleni . İşte sıradaki resmimiz;

''Aynı anda iki adamı boynuzuyla ayaklarını yerden havalandıran boğa''
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

walla ben cok hafifte olsa sola eğil (ters italik ) olarak gördüm bu nu sizde bi incelerseniz sevinirim

bulunamayanlar 22

0nly4y0u aramıza hoşgeldin. İlk cevabınla almış olduğun 3 puan içinde kutlarım. Yalnız bu yazı italik olmadığı ve hatta daha önemlisi tabela olmadığı için maalesef kabul edemeyiz. Başarıların devamını dilerim..

• quote:

Orjinalden alıntı: Pharmabiotech

quote:

Orjinalden alıntı: çinporseleni

Bunda 4 parmak görünüyor yeterli olur mu

Tokat atarken baş parmağın izi avuç içinin iziyle aynı bölgede çıkar. Yani diğer parmaklar kadar belirgin olmaz. O nedenle eklediğin resmin doğru. Tebrikler. Aramıza hoşgeldin ve başarılarının devamını dilerim

Eski dostum çinporseleni gözüm kapmışsın puanı hadi hayırlı olsun. Böyle arada ziyaret etmen bizleri onurlandırdı canım. Her zaman bekleriz

• Sevgili Shady RIDDLE kardeşim, esmişsin gürlemişsin yine. Sen bunu hep yapıyorsun ben alıştım artık, herkes de alışmalı Sen haksızlığa dayanamayan, kanında muhaliflik olan birisisin; anlıyorum seni. Ancak burada haksızlık olan birşey yok. Olsada düzeltme imkanı var. Kaldı ki burası eğlenmek için Pharmabiotech tarafından oluşturulmuş çok keyifli bir ortam. Şurada benim ve Pharma'nın yazdıklarını, kısmet olurda yönetici olursan, çok iyi anlayacaksın. Sana başkada birşey deme gereği duymuyorum. Başarılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

konu yine alt konu olmuş.

Bende merakla Pharmabiotech'ten bunun yanıtını bekliyorum..
  • en basiti kabul edilen 15 kişinin oluşturduğu yığın resminde bi kere kimse yerden top almaya çalışmıyor yani bunu da mı farkedemiyor yöneticiler?

benim az da olsa amerikan futbolu hakkında bilgim olduğu için en başından beri böyle bir resmin olamayacağını belirtiyorum 111. sayfadaki resimde oyuncular eğitim yapıyor birbirlerini itmeye çalışıyorlar bunun aynısını profesyonel oyuncular alttaki alete benzer aletle yapıyorlar

oyun alanındaki eğitimde ise altta ki alet kullanılıyor

bunu anlamanın en basit yolu 11. sayfadaki resimdeki oyuncuların iki farklı forma giydiklerini ve birbirlerini ittiklerini görüyoruz ama kırmızı çizgili takımdan birisi siyah takıma destek olup onları biraz daha itiyor burdaki eğitim oyuncuların gücünü artırıcı bir eğitim

amerikan futbolunda top asla oyun başında rada kalmaz çünkü oyun başladığı an öndeki oyuncu topu direk arkadakine atar

en başından beri söylüyorum yaşanması imkansız bir olay her takında 11 kişi var ve bir kişi topla yere düştüğü zmana oyun durur bu yüzden 15 kişinin aynı anda birbirine girmesi imkansız yöneticilerin hangisi bu konuda yazdıklarımdan daha çok şey biliyor? bu resim hala isteniyor ve böyle yakınından geçen en ufak bi resim bile kabul ediliyor ama benim karınca resmim sanki karıncanın hayati fonksiyonları kontrol edilmiş gibi kabul edilmiyor

aradaki fark ufak olsa tamam diyeceğim birinde resimden hayat kontrolü yapılıyor ötekinde ise eğitim anı aranılan resim olarak kabul ediliyor pharmabiotech' e soruyorum karıncanın yaşadığını nasıl anladın acaba?

• bende aranıza katılıyım dedim

Son yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanch -- 13 Temmuz 2007; 20:18:34 >
  • @Shady RIDDLE

konu dısında takıldıgım farklı bi forum oldguu icin burda ugramazdım uraya ölesine ugradım ve bu yarısma ilgimi cekti bu konuda biraz arastırma yaptım ve bu resmi buldum.

soruda maç esnasında die bi ibare yok

ordaki adamların beyninimi okudunda top almak için değil diyorsun die sorarım bende sana bu yorumundan sonra...

ve daha yeni ilk foto larıyla yarısmaya katılanlara bile bu kadar yüklendiğine göre ya cok ciddiye alıyorsun yada birşeyleri kanıtlamaya calısıyorsun.

sakin olmanı tavsiye ederim...

bu arada benim eşek fotosu kabul oldumu tam net bi cvp alamadımda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forvelin_ -- 13 Temmuz 2007; 21:51:39 >
  •  ''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon''
  • quote:

@Shady RIDDLE

konu dısında takıldıgım farklı bi forum oldguu icin burda ugramazdım uraya ölesine ugradım ve bu yarısma ilgimi cekti bu konuda biraz arastırma yaptım ve bu resmi buldum.

soruda maç esnasında die bi ibare yok

ordaki adamların beyninimi okudunda top almak için değil diyorsun die sorarım bende sana bu yorumundan sonra...

ve daha yeni ilk foto larıyla yarısmaya katılanlara bile bu kadar yüklendiğine göre ya cok ciddiye alıyorsun yada birşeyleri kanıtlamaya calısıyorsun.

sakin olmanı tavsiye ederim...

bu arada benim eşek fotosu kabul oldumu tam net bi cvp alamadımda ?

senin hakkında bi yorum yapmadım dikkat ettiysen yöneticiler dedim beyin okumaya gerek yok biraz futbol bilgisi yeterli

örnek olarak senin resmini verdim harici olarak 8 resim daha var dedim bu akdar alınma devam edebilirsin yarışmaya yöneticler harici kimseye yüklenmiyorum burda

• Sevgili arkadaşlar lütfen tartışmaya yol açabilecek yorumlardan ve mesajlardan kaçınalım. Burası gerilme yeri değil, eğlence yeridir..
  • Nightmare_2 ' nin cevabı kabul edildi mi ?
  • Günaydın arkadaşlar,

Güzel bir cumartesi sabahında herkese iyi günler dilerim..

Kivanch, öncelikle aramıza hoşgeldin. Eklemiş olduğun fotoğrafta arkadaki adamın yerle olan teması gözükmediği için kabul edemiyoruz. Zaten arkadakinin ayakları yerden kesilmiş gibide durmuyor.

Sevgili Nightmare_2, eklediğin fotoğrafta yerçekimi kurallarına aykırı hareket eden adam boğanın boynuz darbeleriyle o hale gelmiş olsa bile, önünde zıplayan 2. adam boğanın darbesini belden aşağıya almak için refleks ile zıplamış görünüyor. Dolayısıyla ikisininde ayakları havada ancak, boynuz darbesi sebebi ile değil. Bunu da maalesef kabul edemiyoruz.

çinporseleni, aramaya devam gözüm
  • benim sucuk imalatcısında eşek fotoğrafım kabul olundumu?
  • Uzun süredir göremiyordum bu başlığı @Only4yOu teşekkürler.
    Nerelerdesiniz ayol?
  • quote:

benim sucuk imalatcısında eşek fotoğrafım kabul olundumu?

Dostum kimseden cevap yok ama verdiğin resimde sucuk olmak için değil traş olmak için tutuluyor. Varsa hatam düzeltin.
  •  ''İçinden en az 3 şiş geçmesine rağmen patlalamış balon''

• quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

quote:

Dostum kimseden cevap yok ama verdiğin resimde sucuk olmak için değil traş olmak için tutuluyor. Varsa hatam düzeltin.

orda işin espirisi asıl amac sucuk yapılacakken teftiş sırasında yakalanınca uydurulan birşey traş

ben hala cvp bekliyorum hiç değilse incelemede filan mı?
  • quote:

0nly4y0u, cevap için beklettik özür dilerim. Evet sorunun cevabına gelince;

Bu filmde Kemal Sunal zengin olmak için kupon biriktiren, evlenmek için işyerinden umutsuz bir şekilde zam bekleyen ve ev sahibi hacının kızına olmayan parasını yediren, yine umutsuz bir şekilde amerika'daki amcasından gelecek mirası bekleyen bir işçidir.

Sonunda amerika'daki amcası ölür ve miras haberiyle etrafındaki bütün insanlar, Adem'in çevresinde dönmeye başlar. Hacı kızını verir, zam vermeyen müdür Kemal Sunal'ı şirkete ortak yapar, aptallığıyla dalga geçen mahalleli "Adem Adem çok yaşa amerika çok yaşa" diye sloganlarla karşılarlar mahalleye girişini.

Fakat beklenen miras Türkiye'ye gelip koca kutunun kapağı açılınca mister dörtnala ile karşlılaşırlar.

Adem gazeteciyle işbirliği yaparak eşeğin karnında elmas olduğunu söyler ve çevresindeki bütün ikiyüzlü insanlardan intikamını alır. Eşeğin karnındaki elması cerrahi bir operasyonla çıkartılmasını kabul etmez ve bütün bu kişileri tuvalet nöbetine diker.

Vermiş olduğun sahnede ise, mister dörtnalayı kesmek niyetine girdikleri anda Kemal Sunal bunları yakalar ve adamlarda "eşeği traş edecektik" yalanını uydururlar.

Olay bundan ibarettir. Dolayısıyla bu resmi kabul edemiyoruz; ancak yaklaşım güzel..

• 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.