Şimdi Ara

İÇİNDEN ÇIKAMADIĞIM DURUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce bir konu gördüm ve bu konuyu açma gereksinimi duydum. Beyler üniversitede bir kızla konuşuyordum aynı sınıftayız. sonra bu sohbet bayağı ilerledi 7/24 whatsap'dan sms'den konuştuğumuz yetmezmiş gibi okulda beraber dolaşıp takılıyorduk derslerde yan yana oturuyorduk. Akşamları arayıp 35-40 dakika konuşuyorduk. Sonra bir gün ben tuttum bu kıza gül aldım kız aldı gülü defterinin arasına koydu bir güzel neyse işte sonra bir gün okul çıkışı her zamanki gibi ayrıldık evlere dağıldık. Akşam aradım meşgule attı. Dedi canım sıkkın. Bende neye moralin bozuk vs dedim belki çaresi bendedir dedim o da yok sen halledemezsin dedi. En son ben de arkadaş ortamına mı okula mı yoksa Türkiye'den mi sıkıldın dedim? (Kendisi Türk asıllı ama doğma büyüme Alman) O da hepsi birden üstüme geliyor dedi. Ben de derslerini düzenli çalışır halledersin,
    Arkadaş ortamında sana bağlı istediğin kişiyle gezip takılabilirsin,
    Ama ülke hakkında bir çözümüm yok dedim.
    Sonra kızda bak varmış demekki çözüm dedi.
    Dersime çalışacağım arkadaş ortamımı değişeceğim Almanya'ya notlarımı yüksek tutup geçiş yapacağım dedi.
    Ben de arkadaş ortamı lafına huylanaraktan dedim ne demek istiyorsan açık açık söyle gücenmem dedim. Taaa sabah ok diye cevap yazdı. O gün bu gündür 3 hafta falan oldu konuşmadık hiç derdini anlamadım niye böyle yaptı arada bir aklıma geliyor bunalıyorum. Görüşü olan varsa belirtsin çünkü bir yerden sonra işin içinden çıkamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AD08D0F1 -- 13 Kasım 2016; 0:48:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O soruya ok kısa bir cevap olmamış mı
    Sanki zaten takmıyomuş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

O soruya ok kısa bir cevap olmamış mı
    Sanki zaten takmıyomuş gibi

Hocam bende onu anlamadım. O kadar şeyden sonra sadece ok demek biraz tuhaf..

• 3 hafta konusmadiysaniz o kızı unut kardeş

• Çözümü kendin vermişsin işte arkadaş ortamından sıkıldıysan değiş demişsin o da değiştirmiş, ? Ne bekliyordun ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

Çözümü kendin vermişsin işte arkadaş ortamından sıkıldıysan değiş demişsin o da değiştirmiş, ? Ne bekliyordun ki?

Kardeş ben öteki arkadaşlarını kastederek söyledim onu

• Guzel hislerimiz vardi bizim sonra bu sacma sapan triplere maruz kalinca umursamiyorsun artik. Sonra odun desinler kereste desinler kendi yedikleri bokun uzerini ortmeye calissinlar
    uzuluyorum altan bosa deger verdigim insanlara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Derslerine çalışmasını engelliyorsun
  • Senden sıkılmış işte bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek buraya gelip konu açmaya değer bir mevzu değil bence .

'OK' Mesajından sonra silerdim şahsen .
    Ve bir yanlışın var çok üstüne gitmişsin farkında olmadan .

• quote:

Orijinalden alıntı: HakimBeey

Senden sıkılmış işte bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek buraya gelip konu açmaya değer bir mevzu değil bence .

Hocam bu karşıdaki her çağırdığım yere gelse başbaşa olmaktan çekinmese oturup her bir şeyi konuşsak bile mi çok üstüne gitmiş oluyorum?? Lütfen yapıcı bir şekilde değerlendirin eleştirin yardım etmeye çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Dr.Bruce Banner

quote:

Senden sıkılmış işte bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek buraya gelip konu açmaya değer bir mevzu değil bence .

Hocam bu karşıdaki her çağırdığım yere gelse başbaşa olmaktan çekinmese oturup her bir şeyi konuşsak bile mi çok üstüne gitmiş oluyorum?? Lütfen yapıcı bir şekilde değerlendirin eleştirin yardım etmeye çalışın.

Hayır o dediğin şekilde üstüne gitmiş olmazsın karşılıklı yapılan bir eylem bir yerde buluşup bir şeyler içmek .

• quote:

quote:

quote:

Hayır o dediğin şekilde üstüne gitmiş olmazsın karşılıklı yapılan bir eylem bir yerde buluşup bir şeyler içmek .

İşte bende bu yüzden merak ediyorum bu durumu neden böyle yaptı falan..

• Dostum kafana takma sana ihtiyacı olsa zaten konuşurdu. Demek ki senle konuşmak istemiyor. Kafana taktığına bile değmez unut gitsin zaten 3 haftadır konusmuyormussunuz.

• Okulda Selamlaşma falan da mı yok ? Söylemek istemediği başka bişey olmuş olmalı.

• sıkılmış senden
  • Up

• Kesinlikle başka birini buldu senden adım gelmeyince.Boşver hayırlısı olmuş senin için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olm kıza gül almak nedir sevgili misiniz nereden geliyor bu samimiyet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

Çözümü kendin vermişsin işte arkadaş ortamından sıkıldıysan değiş demişsin o da değiştirmiş, ? Ne bekliyordun ki?

Kardeş ben öteki arkadaşlarını kastederek söyledim onu

Dostum senden sıkılmış işte demekki neyini anlamıyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.