Şimdi Ara

içimizdeki irlandalılar ! ZORUNUZA GİTMESİN : PETLAS ! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
14
Favori
169.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatih_ogu

bende 205*55*16 starmaxx lastikleri tanesi peşin 130 tl ye aldım. henüz taktırmadım. bu hafta taktırmayı düşünüyorum. daha önce yazlık lastiklerini kullanıp hiçbir sorun yaşamamıştım.

istanbuldamısınız.bende bu lastiği alcam 170den aşagı bulamadım
  • Petlas benım için kalitesini ispatladı özellikle kışlık lastikte...
  • mateach M kullanıcısına yanıt
    hocam lastiği çorumdan satın aldım. geçen hafta sonu lastiği taktırmak için gittiğimde adam güldü. dediki lastiği satan arkadaş fiyatı yanlış hesaplamış zararına satmış dedi. benim aldığım fiyat sizi yanıltmasın. normalde burada 155 tl ye satılıyor. 170 biraz pahalı geldi. @mateach
  • YARGIÇ06 Y kullanıcısına yanıt
    Babam petlasta çalışıyor 25 yıldır. Petlas özelleştiğinden sonra çıkan lastiklerin kalitesi hayli arttı. bizde yaklaşık 7-8 yıldır petlas kullanıyoruz hiç sıkıntı yaşamadık.
  • Bu konuyu okuduktan sonra bende 225 60 R17 petlas kış lastiği taktırdım. Adet fiyatı 235 TL oldu, 10 taksit yaptılar worldcard'a. Önceki yıllarda benim ebatta lastiği yoktu petlasın, bu yıl başlamışlar üretimine. Lastiklerin üretim kodu 44/13. Michelin ve Yokohama'dan fiyat aldım, birine 500 TL, diğerine 400 TL dediler. Neredeyse yarı fiyatına geldi.

Takıldıktan sonra 20 km. kadar yol yaptım, herhangi bir sıkıntı farketmedim lastiklerde. Sadece lastiklerin hamuru biraz sert gibi geldi. Aracın üzerinde Yokohama Geolander'lar vardı. Onlar çok yumuşak hamurlu olduğu için bana biraz sert gelmiş olabilir.

Özet olarak lastiklerle ilgili ilk intibam olumlu. Biraz daha yol yaptıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım. Herkese iyi forumlar.
  • kimse kusura bakmasın bu başlıktakileri başından itibaren okurken resmen insanların oyuna getildiğini düşündüm.

daha önce starmaxx lastik taktim takmaz olaydım biraz komik gelecek ama o lastikler yüzünden arabamı sattım. yeniden lastik alıp masraf yapmaktansa satmayı çözüm buldum. Allah korusun düşmanıma dahi tavsiye etmem starmax lastiği
  • arkadaslar megan aracimda gecen seneden beri kullanıyorum en az 20 bin km yol yaptı
    yıne fiat ducatoda kullanıyorum ve iveco 80 12 kamyonda kullanıyorum ben cok memmunum sımdıye kadar lastıkle ılgılı hıc bır sorun yasamadık
    ınsanlar on yargılı bilgisi yok ama fikri var malesef , istanbul umranıye bayısıyle dost olduk 15 yakın tıcarı aracım var bundan sonra hep petlas takacagız
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdemg

Bu konuyu okuduktan sonra bende 225 60 R17 petlas kış lastiği taktırdım. Adet fiyatı 235 TL oldu, 10 taksit yaptılar worldcard'a. Önceki yıllarda benim ebatta lastiği yoktu petlasın, bu yıl başlamışlar üretimine. Lastiklerin üretim kodu 44/13. Michelin ve Yokohama'dan fiyat aldım, birine 500 TL, diğerine 400 TL dediler. Neredeyse yarı fiyatına geldi.

Takıldıktan sonra 20 km. kadar yol yaptım, herhangi bir sıkıntı farketmedim lastiklerde. Sadece lastiklerin hamuru biraz sert gibi geldi. Aracın üzerinde Yokohama Geolander'lar vardı. Onlar çok yumuşak hamurlu olduğu için bana biraz sert gelmiş olabilir.

Özet olarak lastiklerle ilgili ilk intibam olumlu. Biraz daha yol yaptıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım. Herkese iyi forumlar.

Aracınız Qashqai mi acaba? Ben de aldım babamın aracına, 2 ay önce parasını ödemiştim hatta tanesi 200 e geldi.Fazlasıyla memnunuz şu ana kadar.

Kendi aracıma da 185 60 15 aldım önlere.Fiyatına göre kötü lastik diyemem.125 e aldım onları da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: serdemg

Bu konuyu okuduktan sonra bende 225 60 R17 petlas kış lastiği taktırdım. Adet fiyatı 235 TL oldu, 10 taksit yaptılar worldcard'a. Önceki yıllarda benim ebatta lastiği yoktu petlasın, bu yıl başlamışlar üretimine. Lastiklerin üretim kodu 44/13. Michelin ve Yokohama'dan fiyat aldım, birine 500 TL, diğerine 400 TL dediler. Neredeyse yarı fiyatına geldi.

Aracınız Qashqai mi acaba? Ben de aldım babamın aracına, 2 ay önce parasını ödemiştim hatta tanesi 200 e geldi.Fazlasıyla memnunuz şu ana kadar.

Kendi aracıma da 185 60 15 aldım önlere.Fiyatına göre kötü lastik diyemem.125 e aldım onları da.

Yok dostum arabam Renault Koleos. %70 civarı Nissan sayılır. Sen çok daha hesaplı almışsın bana göre. Bugün biraz daha yol yaptım arabayla, Kayseri'de U dönüşü yapılan battı-çıktılar var. Oralardan 40 km.'nin üzerinde dönünce lastiklerim vıcır vıcır öterdi. Petlaslar ötmedi bugün. Dediğim gibi ilk intibalar olumlu lastiklerle. Ama karda ve uzun yolda göreceğiz asıl olarak lastikleri.

• merhaba konuya daha önce yazmıştım.
    205*55*16 kış lastiklerini taktırdıktan sonra haftasonu samsuna gidip geldim. 340 km yol yaptım ortalama 100 km hızla. hava soğuk değildi. lastikler oldukca sessiz geldi ve yol tutuşuda çok iyiydi. yerler buzlanınca nasıl olacak tekrar yazarım ama şu ana kadar çok memnunum herkese tavsiye ederim...
  • MEGANE II 2008 Model Otomatik aracımda beş yıldan beri Erzurum'da kış aylarında 205/55/16 PETLAS kış lastiği kullanmaktayım. 2011 Kasım ayında Rize'den Erzurum'a Ovit Dağı üzerinden gelirken dağın zirvesinde (Rakım 2690) kar ve aşırı buzlanmadan dolayı onlarca araç yolda kalmış zincir takıyorlardı. Ben ise hiç zorlanmadan zincir takmadan geçtim. Bu deneyimimi paylaşmak istedim. Yazlık olarak HANKOK almıştım. Küçük bir kasise girdim, yanak balon yaptı. Garantiden de değişmediler. Çelik yama yaptırdım ve arka tarafta kullanıyorum. Bunlar da benim deneyimlerim. Herkese selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal atakan -- 27 Kasım 2013; 15:59:46 >
  • Selam arkadaşlar 97 model Toyata carrola GLİ arabayı yeni aldım üstündeki Lastikleri 175X65 14'' Bridgedstone lastik emekli birisi olarak sık seyehat etmeyene çok uzun süre idare edecek kadar iyi.Ben yanlış anlamadıysam yeni yasaya göre 1 aralıkla 1 nisan arası kış lastiği kullanma zorunluluğu olması sebebiyle lastik almadan önce forum sitelerinde ve tanıdık lastikcilerde yaptığım araştırma sonucu Petlasın pahalı lastiklerlerden bariz farkının olmadığını sıkıntı çıkarmayacanı söylemeleri üzerine Bu gün Petlasın 175X65 14'' 4 adet Kış lastiğini takması ve balans ayarı dahil karta 8 taksit 440 TL aldım ve 1 saat içerisinde takdılar yola gidip test etdiğim zaman lastik hakkındaki tesbit ve görüşlerimi paylaşırım.Aldığıma pişman olmam umarım:)
  • Başakşehirde oturuyorum. 205/55/16 petlas aldım. Karlı araç girmemiş yerlerde de test ettim. Özellikle dik bir yokuş çıkışını denedim. Arada ESP devreye girmek istedi ama problemsiz yokuşu çıkabildim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar petlas imperium 515 nasıl lastiktir kullanan varmı

aracım grande punto süspansiyoları çok sert çukurlarda çok vurma yapıyor biraz konfor olsun istiyorum bu lastik isteklerime cevap verirmi sizce ??
  • Merhabalar bende hepsiburadadan 4 adet petlas 175/65/15 kış lastiği aldım.Fiyatı 468TL tuttu üstünede kart kampanyam olduğundan 375TL kargoyuda hesaba katarsak 400TL+taktırma masrafımda olur 30-40TL Fiyat nasıl sizce petlas bayisine gitsem taktırsam ne kadar mal olurdu tahminen ?

Birde yaza doğru yaz lastiklerinde değiştirmeyi düşünüyorum bayiden lastık aldığımda rot ve balans ücretsiz mi verilir ?Özellikle rot için soruyorum, balansın ücretsiz olduğunu duymuştum daha önce lastik değiştirme tecrübem olmamıştı bilgi verirseniz sevinirim.
  • Ben ne zaman soru sorsam konu kuruyor
  • Önceki aracım hyundai de 4 lastik petlas kullandım. Memnun kaldım ,eskiyince yine petlas 4 tane daha aldım. Toplamda petlas ile 90000 km yol yaptım. Verdiğim para meşhur avrupa markaların yarısı kadardı ve karşılığını sonuna kadar aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emesdos

Merhabalar bende hepsiburadadan 4 adet petlas 175/65/15 kış lastiği aldım.Fiyatı 468TL tuttu üstünede kart kampanyam olduğundan 375TL kargoyuda hesaba katarsak 400TL+taktırma masrafımda olur 30-40TL Fiyat nasıl sizce petlas bayisine gitsem taktırsam ne kadar mal olurdu tahminen ?

Birde yaza doğru yaz lastiklerinde değiştirmeyi düşünüyorum bayiden lastık aldığımda rot ve balans ücretsiz mi verilir ?Özellikle rot için soruyorum, balansın ücretsiz olduğunu duymuştum daha önce lastik değiştirme tecrübem olmamıştı bilgi verirseniz sevinirim.

Selam bir önceki mesajımda belirtmişdim Petlas satan yerden 175/65/14 4 adet lastik + Takma + balans ayarı 440 Tl peşin fiyatına word karta 8 taksite aldım.Lastikleri bugün test etdim.Tahmini %30 gibi yokuş yukarı ve beton gibi olmuş karlı yerde durdum yeniden kalkış yaptım hiç patinaja kapılmadan kalkış yaptım yanımdaki arkadaşda şaşırıp kaldı.Lastikler yolu kavrama olarak dayanıklığıda iyidir umarım..

• Lastikte michelin diyorum abs etkisi yapiyor arabada islak zemindede gayet basarili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emesdos

Merhabalar bende hepsiburadadan 4 adet petlas 175/65/15 kış lastiği aldım.Fiyatı 468TL tuttu üstünede kart kampanyam olduğundan 375TL kargoyuda hesaba katarsak 400TL+taktırma masrafımda olur 30-40TL Fiyat nasıl sizce petlas bayisine gitsem taktırsam ne kadar mal olurdu tahminen ?

Balans ücretsiz yapılıyor. Şu sıralar aşırı yoğunluk olduğu için randevu alıp gitseniz daha rahat edersiniz. Yaz lastikleriniz bayi deposunda bekletilebiliyor stok kodu verilerek. Böylece lastik taşımaktan da kurtuluyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.