Şimdi Ara

İçimde müthiş bir korku var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şimdiki anlatacağım şey size normal geliyor mu? Herkeste olabilir mi? Yoksa ben hasta mıyım bunu sorucam. Hayatım bununla boğuşmakla geçiyor.
    Özet geçicem ( Evet özet bile bu kadar uzun)

İçimde hiç geçmeyen bir korku var ama bu öyle böyle değil ağır bir korku. Hayat güzel geçiyor olsa bile ki bu çok az oluyor o korku köşede bir yerde var. Bilmiyorum asosyal mıyım, anksiyete mi var bilmiyorum ama bundan 3-4 sene önce bu yoktu 18 yaşındayım bu arada.

Örnek veriyorum artık gece dışarı çıkmaktan aşırı korkuyorum tek başıma isem birde bu korkuya karşı koyamıyorum resmen beni her türlü otur oturduğun yere diyor evet hayatımda birçok travmatik olay yaşadım ama bunun ne kadar etkisi olabilir bilmiyorum. Ayrıca okb hastasıyım 2 yıl önce teşhis edildi ilaç verildi ama kullanmadan bıraktım.

Neden mi korkuyorum?
    Sanki arkamdan biri geliyor gibi oluyor veya biri beni izliyor yada sanki biri dışarı çıkmamı bekliyormuşta beni öldürcekmiş. Evet ölüm korkusu hiç düşmüyor yakamdan sanki gece yatarken bile içimden bir ses bunun sabahı yok kelimeye şahadet getir diyor. Bu yüzden sağlıklı davranamıyorum arkadaşlarım benimle gezmek tozmak istiyor ama kolay kolay yapamıyorum çok yapmak istiyorum hayata dört kolla asılmak istiyorum ama içimdeki ses susmuyor sanki emir veriyor seni öldürcekler diyor, karşı koyamıyorum

Kendim olamıyorum

Bu yüzden kendim olamıyorum bu beni aşırı rahatsız ediyor evde otururken bile sanki kapıdan içeri silahlı birisi girecek gibi oluyor bu yüzden 'emanet' aldığım ve sokakta taşıdığım oldu. Birisinin bana zararı dokunmaycak olsa bile ben onu öldürmek istiyorum sanki bana zarar vermeden etkisiz hale getirmek gibi.

İçimdeki ses hayatımı mahvetti
    İsteyen korkaklık desin isteyen zayıflık benim bahanem ise içimdeki o sesi dinlemek çünkü hiç susmuyor devamlı beni güvenli bir yer bulmam konusunda uyarıyor ve bu işin içinden çıkmak için kendimi içkiye veriyorum bazen kendime hep sorduğum soru ya hep böyle devam ederse? Ya ben kendim olamadan herşey için geç olursa?

Belkide

Bilmiyorum belkide bütün sorun ölüm ile alakalıdır çünkü biliyorum cehenneme gidicem yaptıklarımı göz önüne koyunca iyi biriyim tamam ama bu iyilikleri silen alışkanlıklarım var , saçmalıklarım var (şeytana ilgi duymak gibi) evet biliyorum ölünce ya hiç olacağım yada cehenneme gideceğim ve kimse icimdeki o yanardağı o ateşi o gerçeği göremiycek. Yanıp tutusuyorum arkadaşlar. Bekliyorum. neyi beklediğimi bilmeden, susuyorum neye sustuğumu bilmeden bir umut diyorum düzelecek ama ilaç vs bile kullanmıyorum ki bazen internetten ilaçlara bakarım şöyle.

Belli etmiyorum

Arkadaşlarıma bu acıyı korkuyu belli etmiyorum ama onlarla birlikte gezerken sanki etrafta biri bizi öldürmek istiyor gibi hissediyorum hemen arkadaşımıda bir bahane ile güvenli diyebileceğim bir yere götürüyorum.

Sanki şehir değiştirince herşey değişicek

Bazen bir bahane ile bambaşka yerlere gidiyorum okumak, çalışmak için korkum biraz hafifliyor ama o anın tadını çıkartayım derken cocuk gibi oluyorum içine ediyorum ama korktuğum vakitler sanki şeytan kaçmış gibi içime hah şimdi öleceksin aha şimdi gibi.

Ne yapmak istiyorum ne yapıyorum

Sırf bu iğrençlik yüzünden yanımdakine zarar gelmesin diye sevgili konusuna pek karışmıyorum ama bir gerçek var sevdim mi ve sevdiğimin yanında oldum mu dünya duruyor sanki kralı gelse atlarım önüne diyorum ama benim hep gergin tavırlarım yanımdakinide gerebiliyor tamam hep gergin değilim ama biliyorum ben normal değilim bu ilişkinin yürümeyeceğini biliyorum ki ben bitirmeden o bitirmiş oluyor. Sonra diyorum hepsi geçecek bir ilaç bulucam ve bu kafamdaki iğrenç sesi susturucam ama gittikçe kötüye gidiyor.

Kumar
    Bunada bulaştım o güler yüzlü sağlam kafalı insan gitti ömrünü kumar sitelerinde iddaa bayilerinde hatta bu para alınan kişilere ne deniyor banka değil heh tefeci evet tefeci numaralarını ararken buluyor ve birşey diyim mi bunlardan korkmuyorum işte tefeci tarzı kişilerle hiç korkmadan telefonda sohbet ediyorum kendimi kumarın kurtaracağını düşünüyorum ama halbuki durumumuz iyi. Kötü olsa gam yemiycem normal bir durumumuz var niye bulaşıyorum bilmiyorum ama çok zevk alıyorum.

OKB nedir?

OKB hastalığını ilk duyunca yani anlamını de haydi ne işim olur o hastalıkla dedim ama doktor teşhisi koyunca arkadaşlarım gibi bende şok oldum meğersem o hiç susmayan ses bir takıntı gibi kafama yapışan sesin o ismi okb oluyormuş. Bana bir yere iki kere dokunursam şöyle olacağinı veya şuraya gidersem böyle olcağını eğer bunları yapmazsam herşeyin alt üst olacağını söyleyen meğersem bu iğrenç şeymiş ama artık bu hastalığı bastırıyorum derken birde bu korku çıktı başıma geçmişten gelecekten herşeyden korkuyorum.

Son sözler
    Arada atladığım inanamıycağınız detaylar var ama gönlüm onları yazmayı istemiyor belki zaten okumadan cevap atacaksınız git ordan yada csb gibi şeyler yazacaksınız ama buraya kadar okuyan arkadaş evet sen bu sözleri okuyan kişi sana bunları anlatmamın nedeni ölmeden yapabildiğim kadar yazmaktı içimdeki güneşi kapatan kara bulutları anlatmaktı ki ben iyi bir anlatıcı değilim çok iyi dinler çare bulurum ama o içimdekini hiçbir zaman dışarı çıkartamam çünkü abes gelir kimisi sakattır yiyecek ekmek bulamıyordur sapasağlam adamsın bi şeyi doğrultamıyormusun derdim kendime ama tutamıyorum artık yavaş yavaş patlama noktasına dibe vurma noktasına geliyorum

Ve umarım birgün gerçekten dibe vururum içimdeki beni ortaya çıkartırım diye umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirsekleöldürdümlan -- 8 Ekim 2015; 0:48:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• dirsekleöldürdümlan D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu korku vs. olaylar ne zamandan beri var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Kardeşim bu korku vs. olaylar ne zamandan beri var ?

Okb dediğim 8 yaşında başladı ama bu aşırı derece korku halleri 3 sene önce başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeşim sen 3 yıldan beri ölücem ölücem diyosun öldünmü yok sen bunu kendı kafana yerlestirmissin ölücem diyorsun dedem gibi . Bak arkandan bisey gelmez kımse seni durduk yere vurmaz bunlarn olma olasiligi 0 yani. Gece yolda giderken sokak lambasi olan yerlerden git kalabalık olan yerlerden git bi süre sonra tenha sokaklardan git yavas yavas alıs boyle unutma bu lafımı sen bunu bılınc altı yapmıssın
  • quote:

Kardeşim sen 3 yıldan beri ölücem ölücem diyosun öldünmü yok sen bunu kendı kafana yerlestirmissin ölücem diyorsun dedem gibi . Bak arkandan bisey gelmez kımse seni durduk yere vurmaz bunlarn olma olasiligi 0 yani. Gece yolda giderken sokak lambasi olan yerlerden git kalabalık olan yerlerden git bi süre sonra tenha sokaklardan git yavas yavas alıs boyle unutma bu lafımı sen bunu bılınc altı yapmıssın

Evet maalesef bilinçaltı yaptım ve ne zaman harekete geçmek istesem tetikliyor bu korkuyu üstüne gitmelisin gibi şeyler yazılacağını biliyordum bunu zaten yapamıyorum ama o hissi kafamdan atamıyorum

Mesela suan evde yanlızmısın veya odada ? Gece yatarken tek basına karanlık bi odadamı yatıyorsun?
  • quote:

Mesela suan evde yanlızmısın veya odada ? Gece yatarken tek basına karanlık bi odadamı yatıyorsun?

Evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    kardesm ailenle konusup bi psikolojik tedavi alman lazım bi süre bu konusupta hal olacak bi durum degil gibi gozukuyor . Kafana cok takıyorsun olmayacak seyleri dua et hergun duzelir
  • quote:

kardesm ailenle konusup bi psikolojik tedavi alman lazım bi süre bu konusupta hal olacak bi durum degil gibi gozukuyor . Kafana cok takıyorsun olmayacak seyleri dua et hergun duzelir

İlgin için sağol arkadaşım düzelir elbet birgün..

• Şizofren olma yolundasın git tedavi ol kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirsekleöldürdümlan

quote:

İlgin için sağol arkadaşım düzelir elbet birgün..

Düzelmeyebilir. Anskiyete bozukluğu genelde bu kadar şiddetli olmaz, şizofreni başlangıcı olabilir. Doktora görünmenizde fayda var.

• Durumun çok çok ciddi görünüyor dostum bu dediğin şeyler normal şeyler değil psikolog/psikiyatr ikisine de mutlaka görün.Sen durumun ciddiyetinde değilsin sanırım düzelir elbet bir gün yazmışsın ama yol yakınken tedaviye başlayın ,büyük geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence anksiyete.. doktora gitmeni öneririm

• Sadece basligi okudum yetti:anksiyete.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

Şizofren olma yolundasın git tedavi ol kardeşim

Bu kadar ciddi olabileceğini düşünmemiştim sağolun yorumlar için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.