bu söz yer ben size diyeyim.şimdi benim takıldığım bir hatun var ingiliz dilinde erdemlix bilir.hatunda bir surat var mahkeme duvarı halt etmiş.yaw hatuna 26 senelik birikimim olan esprilerin hepsini yaptım, her espriden sonra 4 snye gülüyor.ama vazgeçmiyorum....dicem bu yukarıdaki lafı...yerse yemezse yapacak bişey yok.
hayırdır inş.
quote:
Orjinalden alıntı: Déstiny
hayırdır inş.
hayır hayır tahtaya vur
anlamsızmı yazmışım.valla çok okumadım konuyu yaw. aşk meşk işleridir diye yazdık bişeyler. anlamsız geldiyse görmezdenn gelin alınmam
quote:
Orjinalden alıntı: RedBullVodka
yaw iyide neden dertleniyorsnuz onu anlamadım dostlar...
bu söz yer ben size diyeyim.şimdi benim takıldığım bir hatun var ingiliz dilinde erdemlix bilir.hatunda bir surat var mahkeme duvarı halt etmiş.yaw hatuna 26 senelik birikimim olan esprilerin hepsini yaptım, her espriden sonra 4 snye gülüyor.ama vazgeçmiyorum....dicem bu yukarıdaki lafı...yerse yemezse yapacak bişey yok.
boş olta çekmeyiz olum allem eder kullem ederiz
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
quote:
Orjinalden alıntı: RedBullVodka
yaw iyide neden dertleniyorsnuz onu anlamadım dostlar...
boş olta çekmeyiz olum allem eder kullem ederiz
şiişşşş bakın adam tanıyor beni
nassın hacı.baba senin niki ritaline çevirsek artık olmuyor böle.hem bu topicdeki arkadaşlara iyi gelirsin