Şimdi Ara

İçimde bir canavar mı var yoksa ? :O

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben genel olarak Rock/Metal dinlerim.Ama şu son bir veya iki aydır Epic müzikleri dinlemeye başladım ve mükemmel haz alıyorum.

Bana moral ,motive ,hırs her şeyi veriyor.

Bkz:Two steps from hell ;açıkçası müzik player listemde bir çok şarkısı mevcuttur.Peki bunun nedeni nedir ?

Bir insan neden böyle şarkılar dinler ki ,bildiğin savaş müziği gibi bir şey bunlar .

Fikrin olan ?
  • Bir insanın niye böyle şeyler dinlediğini merak ettiğin için mi bu kadar upladın? Cevap basit kardeşim, hoşuna gidiyordur, o yüzden dinler. Epic müzikler güzel müziklerdir. Ayrıca "Bir insan neden böyle şarkılar dinler ki ,bildiğin savaş müziği gibi bir şey bunlar ." bu ne demek kardeş? Savaş müziği dinlenmeyecek bir müzik mi yani?

Orijinalden alıntı: ShaG

Bir insanın niye böyle şeyler dinlediğini merak ettiğin için mi bu kadar upladın? Cevap basit kardeşim, hoşuna gidiyordur, o yüzden dinler. Epic müzikler güzel müziklerdir. Ayrıca "Bir insan neden böyle şarkılar dinler ki ,bildiğin savaş müziği gibi bir şey bunlar ." bu ne demek kardeş? Savaş müziği dinlenmeyecek bir müzik mi yani?

Farklı geliyor ,sözsüz olunca :D

örneğin bi 30 dakika pink floyd dinlerken toplasan anca 5 dakikası sözdür. pink floydun çok sevilmesi ne kadar normalse, senin epik müzik sevmen de bir o kadar normal. güzel müzik doğal olarak sevilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

yâr ab-ı force
    misal parıldar
    nâban gözlerin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

sözsüz olduğu için garibine gitti sanırım, sözsüz müzik dinlemek garip değil ama.

örneğin bi 30 dakika pink floyd dinlerken toplasan anca 5 dakikası sözdür. pink floydun çok sevilmesi ne kadar normalse, senin epik müzik sevmen de bir o kadar normal. güzel müzik doğal olarak sevilir.

Sag ol aciklaman için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.