Şimdi Ara

İçim yanıyor bugün onu bir başkasıyla gördüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unut onu gönlüm sevmedin farzet :( sayın seyirciler bugün onu birbaşkasıyla gördüm :( sahilde, miyop olduğum için omu değilmi diye yiyip bitirdim kendimi onlara doğru hızlı adımlarla yaklaştıkça biraz daha ateş düştü kalbime :( çok kötüyüm beyler 5. extramı açıyorum aradan aradan çiftlimden duman alıyorum :( aldatılmak ne değişik bir duygu ulan belki birazdan apartmanın üstünden kendimi aşağıya atabilirim kahpesin ulann

http://www.youtube.com/watch?v=oRQ7Zd-yBS8&feature=related

• Kullan at, dert etme sat
  •  İçim yanıyor bugün onu bir başkasıyla gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

İçim yanıyor bugün onu bir başkasıyla gördüm.

HAHSYDFJSJDPSKDOFOSPSODJAOSKDİDOSPD ulan adama aciyordum bunu gorunce gulmekten yikildim isyerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi gelir dinle
  • ya kardeşşş t.şak geçcek başka topic bulamadınmıı olm biraz rahatlamak istiyorum sadece
  • eyw kardeş bu arada dertleşçek arkadaşlar yazsın öyle doluyumki ulan birde lavuğun burnu kırıldı, kimler için be sevdiğim yazık ettin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tr1ppy -- 21 Mayıs 2012; 15:48:39 >
  • Ataydın denize ikisini
  • Çok zor gelir, ama geçer.Online oyun falan oyna.Müzik dinleme.Daha iyi yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 517 -- 21 Mayıs 2012; 15:55:01 >
  • kardeşş lavuk zaten yamuldu salladım 2 tane sağ aynen burnunu verdim eline sonra döndüm sevdiğime öyle bakıyorduki bitiyordum resmen ona kıyamamki ulan ben
  • değmez
  • 1-2 hafta içinde kıza duyduğun tüm hisler sona erip kız sıradanlaşacaktır. Tecrübe.

• Diablo 3 ile unutmaya çalışabilirsin :(
    Ama ilk günler biraz bunu dinle :(
    http://www.youtube.com/watch?v=TgGXZue2D3s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eng304 -- 21 Mayıs 2012; 16:01:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eng304

Diablo 3 ile unutmaya çalışabilirsin :(

zaten 25 inde askerim kardeş bu online oyunlar falan hikaye geçti bizden çocukluğumuzda kaldı içim bulanıyorum awk yıkıldım resmen herşey bir anda değişti bundan sonra ne olacak 4 senelik çıktığım onun için yaşıyordum resmen beni hayata bağlayan oydu nefes alıp vermek acı geliyor ulan
  • Tutmayın küçük enişteyi romayı yakacak uleyyyyyyyyyyyn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tr1ppy

quote:

Orijinalden alıntı: eng304

Diablo 3 ile unutmaya çalışabilirsin :(

zaten 25 inde askerim kardeş bu online oyunlar falan hikaye geçti bizden çocukluğumuzda kaldı içim bulanıyorum awk yıkıldım resmen herşey bir anda değişti bundan sonra ne olacak 4 senelik çıktığım onun için yaşıyordum resmen beni hayata bağlayan oydu nefes alıp vermek acı geliyor ulan

29 yaşındayım şuana kadar bende epey aldatıldım ama aldatanları bende sevmiyordum hiç umrumda olmamıştı bile. Sadece bir kere gerçekten üzülmüştüm o da çok eskiydi.

• quote:

Tutmayın küçük enişteyi romayı yakacak uleyyyyyyyyyyyn

Haci yapma la yapma adam aci cekiyor. Senin yuzunden gulup duruyorum isyerinde

• 1-2 sene sonra komik bir anı olarak kalacak bugünler.
  • quote:

:D olum çekemiyormusunlan ben aşkı anıyla yaşıyorum diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tr1ppy

quote:

:D olum çekemiyormusunlan ben aşkı anıyla yaşıyorum diye.

Hayır kardeşim azıcık gül istiyorum.Nedir bu ya dünyanın sonumu.Sen değil o kaybeder.Ne böyle yok müzik dinleyip hayata küscem aksine önün açıldı işte.Hadi koçum yürü ve gol atmadan gelme.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.