Şimdi Ara

ich dich auch schatz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Mein Schatz" ve "Schatz"ın Anlamı

Almancada "mein schatz" ve "schatz" ifadeleri sıklıkla "sevgilim" veya "hazinem" anlamında kullanılır. Bu terimler genellikle romantik ilişkilerde sevgi ve yakınlığı ifade etmek için kullanılır.

"Mein schatz" kelimenin tam anlamıyla "benim hazinem" anlamına gelirken, "schatz" tek başına "hazine" veya "sevgili" anlamına gelebilir. Bu terimler, eşler, sevgililer veya yakın arkadaşlar arasında sevgiyi ifade etmek için kullanılabilir.

Almancada bu terimler, İngilizcedeki "darling", "sweetheart" veya "honey" ifadelerine benzer şekilde kullanılır. Yakınlık ve şefkat duygularını ifade etmenin popüler ve sevecen bir yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • amuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ogrendım Figghttttttt
  • ich dich auch bende seni demek ama schatz da sevgiliydi galiba

Bende seni sevgilim olabilir
  • sevgiliyiz gibi birşeymiş.. Almanyada yaşıyan yazın gorusebıldıgımız bı hatunla konusuyodum da ayara getırmıstım azcık laf olsun diye ıch lıebe dıch yazmıstım
  • schatz hazine gibi bişey demek.
    ben de seni hazinem... gibi bişey. seni seviyorum debilirse boyle cevap verilebilr

du bist mein schatz derler--benim hazinemsin vs.vs
  • bizim sınıfta bi tane Avusturyadan bi tane de Almanya'dan gelme kız var onlar msn'e gelince sorarım onlara en doğru şeklinde söylerim sana nede olsa ikisininde ana dili Almanca
  • danke şön
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verecek kız sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

schatz hazine gibi bişey demek.
    ben de seni hazinem... gibi bişey. seni seviyorum debilirse boyle cevap verilebilr

amma attin ha askim demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

schatz hazine gibi bişey demek.

amma attin ha askim demek

diger anlamı o.genelde kullanılan hazine anlamı. ama tam Türkçe karşılıgı yok. degerlim gibi birşey olsa gerek.
    ayrıca daha dogru bir uslup kullanmanı öneriyorum almancamın senden daha iyi olduguna eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

sevgiliyiz gibi birşeymiş.. Almanyada yaşıyan yazın gorusebıldıgımız bı hatunla konusuyodum da ayara getırmıstım azcık laf olsun diye ıch lıebe dıch yazmıstım

leverkusenin acısını çıkar hocam

şaka ha bulaşma değildir,takılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jiletci85

verecek kız sana

• ben almanyada yaşadım
    bende seni (askım hayatım arım balım ....) gibi bir kavramı olan bir kelime bu arada satzın bire bir cevirdinde
    hazine anlamına gelio ama burda cumleye farklı bir kavram katı ve sevme sıfatı olarak kulanılior
  • gelmeden delme demek
  •  ich dich auch schatz
  • Sagol Kanki.
  • bişi deel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jiletci85

verecek kız sana

Çıkarıp vurmasında masaya
  • Bende seni canım...Demek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.