1.Silk road yapımcılarını öldürsem kaç sene yatarım 2.Öldürdükten sonra teslim olsam cezam hafifler mi 3.Bide öldürmeden önce hakaret etsem cezam artarmı
ewet bu 3 ünü istiorum
[Deleted by Admins]
1- sen onları bulana kadar zaten ölürsün(umarım çok yaşarsın) 2- Bulana kadar yaşarsan hafifletici sebep sayısın diye şahit olurum 3- Öldürmeden önce hakaret edersen ölüm olayu gerçekleşmediği için ceza almassın ha hakaret edip öldürürsen kesin 2000 yıl yersin(ama dediğim gibi bulmak sorun hepsi birbirine benziyo)
quote:
Orjinalden alıntı: dj_iceberg zuahauhuahua...adam öldürmeye kast ettirmeden (yada öyle bişe) öldürdüklerin de ceza alır ve cezan azalır
istersen yardım ederiz...
Ewet yardım ederseniz sewinirim cezam hafifler hepsini tek öldürmek zorunda kalmamıs olur
yardım edilir.(ELİMDEN GELDİĞİNCE)
bunların 3 tanesini üst üste koyunca bi adam ettikleri için 3 tane başına 1 kişilik ceza alırsın
quote:
Orjinalden alıntı: TAm____TAm
1.Silk road yapımcılarını öldürsem kaç sene yatarım 2.Öldürdükten sonra teslim olsam cezam hafifler mi 3.Bide öldürmeden önce hakaret etsem cezam artarmı
ewet bu 3 ünü istiorum
quote:
Orjinalden alıntı: TAm____TAm
ewet bu 3 ünü istiorum
M ali agaca yi ornek teşkil eederek 7 yil kusur yatip cikarsin
CEVAPLASAK NE YAZAR SORULARI OYUN KAPALI
valla hiç yatmazsın aksine sana ödül veririz
ÖDÜL OLARAK BENDEN 1 ELİXİR WPN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme