Şimdi Ara

İçerde yazanı nasıl yapacam? (kod olarak)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani üyelik için doldurulan alanlar varya. onun gibi olcak ama benim mailime gelcek oraya yazılanlar. bunu nasıl yapabiliriz? veya html kodları bulunan varmı elinde? çok önemli

cvplar için saolun

• Asp ile yapabilirsin bunun gibi bir çok scriptler var. Nette aratırsan sonuca ulaşırsın. Html ile yapmanı tavsiye etmem, Vramı yok mu onuda bilmiyorum gerçi ama ASP ile yap
  • asp bilmiyorum be hocam
  • Üyelik sistemi Active Server Page isminden de anlaşılacağı gibi AKTİF sayfalar üreten ASP ile yada PHP ile olur. HTML ile ziyaretçilerin sadece sana mail atmalarını saglayabilirsin. onun haricinde bir sistem olmaz. ASP öğrenmek istiyorsan msn den ulaş bana sana e-kitap yollayayım bende iyi değilim asp de ama her gün çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooBy -- 7 Aralık 2005, 14:27:02 >
  • bende zaten sadece mail atmalarını istiyorum. gerisi önemli deil

msn e ekliyorum seni hocam profilindekinden
  • asp yi şu an için kullanamıyorum. arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim. resimdeki gibi form alanlarının sonuçlarının mailime gelmesini istiyorum. nasıl yapacağını bilen varmı? sitelerde aradım fakat bulamadım. asp yide hem bilmiyorum. hemde bilgisayarıma ıss kuramadığım için şimdilik öğrenemiyorum.

sanırım send butonunu mailimle ilişkilendirmeliyim. ama nasıl?

İçerde yazanı nasıl yapacam? (kod olarak)
  • Dostum Html ile bunu yapamazsın send butonuna ancak e-mail adresini koyabilirsin mecburen asp kullanmak zorundasın

al sana benimde sitemde kullandığım bir script çalışıyor.

http://www.aspindir.com/goster/2915
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saol zekanat sana pm attım bizahmet cevaplayıver veya buraya yazıver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.