Şimdi Ara

Ice Quake (2010) | Brendan Fehr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilim adamları Alaska toprakları üzerinde yaptıkları çalışmalarda, korkunç bir gerçekle yüzleşirler. Korkunç deprem gerçeği tüm insanların hayatını ciddi şekilde tehdit etmektedir. Bölgeye gelen bir grup araştırmacı sese bile duyarlı olan fayları araştırmak ve gereken önlemleri almak için harekete geçerler..

Yılbaşının geçmesine rağmen filmi paylaşmak aklıma şimdi geldi. Film muhteşem denilecek kadar iyi değildi, ama izlenilmeyecek kadar da kötü değil. Özellikle kar'ı ve doğal afetleri sevenlere filmi tavsiye ederim. Film IMDB'de 4.2 puan almış, ama bence en az 5.5 puan almalıydı.

• Fragmandaki oyunculukların rahatsız edici şekilde yapmacık olması, 360p görüntüde bile sırıtma yapan efektler, IMDB puanının düşük olması ve TV Movie oluşu... Bana çöp gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Fragmandaki oyunculukların rahatsız edici şekilde yapmacık olması, 360p görüntüde bile sırıtma yapan efektler, IMDB puanının düşük olması ve TV Movie oluşu... Bana çöp gibi geldi.

Bir filmde oyunculuklar berbat olsa bile beni rahatsız etmiyor. O yüzden oyunculuklar hakkında yorum yapamıcam. Efektler, evet, biraz yapmacık duruyorlar, ama sonuçta bu bir televizyon filmi. Yani bir TV filminden ne beklenir ki. Muhtemelen filmin bütçesi de çok düşüktür. Zaten bu film illa ki izlenmesi gereken bir film değil. Sadece, hani bu tarzda izleyecek başka film bulamayanlar varya, daha çok onlar için konuyu açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Ocak 2014; 18:17:29 >

• Bu film bende 1080p var dahada yapmacik duruyor efektleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.