Şimdi Ara

Ice Mage Staff Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

+3 Dual Shio Tears
    +8 Chitin Set
    +7DD
    İron Set
    +8 Garp
    Dual +2 Cleric Earring'li bir mage dizdim.. Lwl probleminden dolayı daha pkya çıkmadım.Seçimlerim iyi mi bilmiyorumda neck değiştirmeyi düşünmüyorum.Belti glass belt yapacağim. Staff ve küpeler hakkında bi fikrim yok güzel duruyordu aldım diyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim

• Oasis Staff +8 alabiliyorsan al alamazsan +8 Glacier Erenion İyi Olacaktır Garp Pek İyi Olmaz Ardream İçin
  • Küpeler +2 SSE, Belt Glass, Neck EP +2. Staff olarak Oasis +8 Tavsiye ederim. Bence yanlış seçimler yapmışsın.
  • garp'ın fiyatı diğer 2 staffın 2 katından bile fazla sorun olmaz yani .. Baktım lr mageler elysium kullanıyor bende garp alayim dedim.. Sanırım garp sadece 42 skilli ile diğerlerine göre üstün bi silah. peki 8 ge alsam 45-33 skillerinde ne kadar damage farkeder?

ep2 almayı düşünmüyorum.İron neck kullanacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 21 Aralık 2010; 22:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

garp'ın fiyatı diğer 2 staffın 2 katından bile fazla sorun olmaz yani .. Baktım lr mageler elysium kullanıyor bende garp alayim dedim.. Sanırım garp sadece 42 skilli ile diğerlerine göre üstün bi silah. peki 8 ge alsam 45-33 skillerinde ne kadar damage farkeder?

ep2 almayı düşünmüyorum.İron neck kullanacagim.

Çok fark eder. En iyisi Oasis. 2 Yöndende çok iyi. (Staff ve Elemental Damage). Hocam beni dinle EP +2 al.
  • Bak şöyle diyeyim sana. iron setsiz dd7siz mageleri ayaklı np olarak görüyorum ben..Asasım orcların yüzde 99unun ilk zye aldığı adam olduğu için benzer nickle mage'iminde aynı olaylara maruz kalacagina eminim Oasis ve Ge karşılaştırmasında hangisi daha iyi sizce. yarın bulursam bir tane alip deneme sürümü yapayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Arkadaşlar Akara ardream için

+3 Dual Shio Tears
    +8 Chitin Set
    +7DD
    İron Set
    +8 Garp
    Dual +2 Cleric Earring'li bir mage dizdim.. Lwl probleminden dolayı daha pkya çıkmadım.Seçimlerim iyi mi bilmiyorumda neck değiştirmeyi düşünmüyorum.Belti glass belt yapacağim. Staff ve küpeler hakkında bi fikrim yok güzel duruyordu aldım diyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim

+3 shio tears dual
    +9 fp set
    +7 dd
    glass belt
    ep +2
    oasis staff +7/+8
    ce +2 sse +2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    80 okçu old takı seçimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +8 Oasis Staff düşünebilirsin.Küper olarak +3 me (mage earning) uygundur.Küpeler için ayırdığın bütçeyi yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz.
  • Ardreamda Ge çöptür Aynı şekilde Ely. de +9 Elixir alamıyorsan da +8 Oasis almalısın. Dual +3 Shio ile beraber Bütün staffları denedim.En iyi damage'i +9 Elixir veriyor Sonra da +8 Oasis(Ama ardreamda).
  • Ardream icin Oasis in daha iyi oldugu soyleniyor ama 60+ da kesinlikle Garp oneririm. Itemlar gayet guzel CE yada SSE hangisini denk getirdiysen onunla devam et. Sizin serveri bilmedigim icin rakibe ve butcene gore en uyumlu olani alirsin.
    ME lere kesinlikle bulasma verimli olacagini dusunmuyorum.
  • Tercihler güzel, değiştirme hiç birini. Staff'ı oasis 8 yap.
  • +9 elixir almayı bir süre düşündüm fakat asasıma dokunmak istemedim.1 ay kadar garp8 yada baska bir staff ile idare edeceğim..Oasisin verdigi ddyi hesaba katmadan da oasis'i öneriyormusunuz onuda sorayım? ayrıca Glacier Erenion +9 nasıl olur? Birde ardream mage oynamışlar bu çarın vereceği damageleri yazarsa sevinirim.
  • staffla 400 girer, oasis al bence de, küpeleri sse yap fazla koxper yoksa, varsa böyle kalması çok daha iyi. Neck uygun, glass al bir de. Fp set 9'u parça parça almaya başla, kafana da 8 dd yaparsın pek pahalı değildi hatırladığım kadarıyla :)
  • +72 isen garp iyi gider (light öneririm) ardream veya base oynayacaksan oasis almalısın.
  • Oasis hem attack hemde bir miktar dd verir. Gayet güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save_us

Oasis Staff +8 alabiliyorsan al alamazsan +8 Glacier Erenion İyi Olacaktır Garp Pek İyi Olmaz Ardream İçin

Staff çalışcaksan garp güzeldir,
    vs atacaksan Oasis,
    Tekli skill çalışacaksan G.E.

İron neck yerine Ep +2 al derim yada pp +3 pp ilginç gelebilir sebebi int bonustan dolayı ne kadar int o kadar slow tutma oranı yükselir Lr mage içinde aynısı geçerlidir ne kadar int o kadar kitleme . C.E güzel seçim Shio'da öyle
  • EP düşünmüyorsan staff hariç bir şeye dokunma derim. Oasis staff+8 al kesinlikle. Diğerleri güzel.
  • Ardream için oasis iyidir, necki bilmem ama küpeleri bozma derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.