Şimdi Ara

ice mage olarak paper mı yoksa full pet mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ice mage olarak paper mı yoksa full pet mi ?
    soru gayet acık arkadaşlar
    ben şu an pet mageyim int gidiyorum ,
    paper ice arkadaşlar görüyorum onlarında gerekçeleri kabullenir cinsten,

sizce bnde paper olsammi
    mp ye yklenince itemlerde ii olunca uniq ile defence acığını kapasam, bu ap artarmı damage yani
    int düşük olacak , dondurma gücü azalıp ap mi artar paper olunca ,

• Lvl kasma aşamasındaysan İnt olarak kal böylece kolay kolay ölmezsin, hatta bu pk zamanı için de geçerlidir ancak sağlam uniquelerin olmalı ki paper mage olmalısın.+8 Paper set, +9 Wood ile falan paper mage olursan çok fazla ölürsün, kastığın exp'den de, np'den de birşey anlamazsınn.En iyisi int kal derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

Lvl kasma aşamasındaysan İnt olarak kal böylece kolay kolay ölmezsin, hatta bu pk zamanı için de geçerlidir ancak sağlam uniquelerin olmalı ki paper mage olmalısın.+8 Paper set, +9 Wood ile falan paper mage olursan çok fazla ölürsün, kastığın exp'den de, np'den de birşey anlamazsınn.En iyisi int kal derim.
    saol dostum
    omg sensin ,

öğrenmek istediğim şuda var, paper ice olunca atak artıyormu mp ile ve int te dondurma gücü azalıyomu
    i
    lvl kactan sonra paper ice önerirsiniz,

bu intçi olup 220 mp varolması olayıda nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 26 Aralık 2007; 14:50:48 >

• quote:

Lvl kasma aşamasındaysan İnt olarak kal böylece kolay kolay ölmezsin, hatta bu pk zamanı için de geçerlidir ancak sağlam uniquelerin olmalı ki paper mage olmalısın.+8 Paper set, +9 Wood ile falan paper mage olursan çok fazla ölürsün, kastığın exp'den de, np'den de birşey anlamazsınn.En iyisi int kal derim.
    Level Kasıcaksan int ol ve glacier kal ama pk yapcam diosan light ol int kal
  • quote:

item varsa paper
    yoksa int kal
  • quote:

Arkadaşın verediği cevap çok akılcı bir yaklaşım oluarak görülüyor ve katılıyorum ben de.
    Ancak gelin görün ki ben de +8 paper set ve +9 wood staf sahibi, hiç bir uniq takısı olmayan ice mageyim
    İce ve paper olarak başladım ve öyle devam ettim.
    Böyle olamktaki amacım, Akara gibi yeni bir serverde paper set ve wood staf edinmek kolay ve ucuz ama
    kaliteli bir int. set ile en az +7 elixir staf edinmek çok masraflı ve zor göründüğü için böyle bir yolu seçtim.
    65 lvl olduğum için MP değeri 255'i buldu ve artık HP'ye veriyorum. 70 lvl olana kadar da böyle devam edeceğim.
    70 lvl olunca MP 255 olarak kaldığınıda, artan stat değerlerini int.e verip paper set'in bir üst modeli olan setin
    +8'ini yapmayı düşünüyorum. Ayrıca int 100 olunca wood veya wizarddan çok daha iyi staflar kullanma imkanına da
    kavuşup atağı da arttırma imkanını bulacağım. Böyle olunca da hem ataktan ödün vermiyorum, hem de paperlere göre çok
    daha iyi bir defansa sahip olacağım diye düşünüyorum.
    Bu arada edineceğim uniq takılar da gücüme güç, defansıma defans katacak.
    Makul bir levele geldiğimde ise daha iyi atak için fire veya np kasmak için lightining de olabilirim.
    Böylece çok daha iyi bir vuruş gücüne sahip olabilirim diye hesap ediyorum.
    72-75 ve daha üst levellerde daha üst model elbise ve staf kullandığımda ise kaymaklı kadayıf olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothinGMatterS -- 26 Aralık 2007; 14:52:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NothinGMatterS

Arkadaşın verediği cevap çok akılcı bir yaklaşım oluarak görülüyor ve katılıyorum ben de.
    Ancak gelin görün ki ben de +8 paper set ve +9 wood staf sahibi, hiç bir uniq takısı olmayan ice mageyim
    Böyle olamktaki amacım, Akara gibi yeni bir serverde paper set ve wood staf edinmek kolay ve ucuz ama
    kaliteli bir int. set ile en az +7 elixir staf edinmek çok masraflı ve zor göründüğü için böyle bir yolu seçtim.
    65 lvl olduğum için MP değeri 255'i buldu ve artık HP'ye veriyorum. 70 lvl olana kadar da böyle devam edeceğim.
    70 lvl olunca MP 255 olarak kaldığınıda, artan stat değerlerini int.e verip paper set'in bir üst modeli olan setin
    +8'ini yapmayı düşünüyorum. Ayrıca int 100 olunca wood veya wizarddan çok daha iyi staflar kullanma imkanına da
    kavuşup atağı da arttırma imkanını bulacağım. Böyle olunca da hem ataktan ödün vermiyorum, hem de paperlere göre çok
    Makul bir levele geldiğimde ise daha iyi atak için fire veya np kasmak için lightining de olabilirim.
    72-75 ve daha üst levellerde daha üst model elbise ve staf kullandığımda ise kaymaklı kadayıf olur

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NothinGMatterS

çok güzel bir yazı yazmışsın teşekkür ederim ,
    benim paper a dönmemi önerirmisin peki, int im ama item yok :S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

Orjinalden alıntı: NothinGMatterS

çok güzel bir yazı yazmışsın teşekkür ederim ,
    benim paper a dönmemi önerirmisin peki, int im ama item yok :S

Alıntıları Göster
    Kısaca anlatmaya çalışayım ice ve light mage'in asıl olayı karşı tarafı rahatsız etmek tamamen hareketsiz kılmak ya da yavaşlatmaktır. Yüksek dmg istiyorsanız paper flame olun.Çünkü int vermeden yani pet mage olmadan karşı tarafı kitlemeniz ya da yavaşlatmanız zor olacaktır.(resistleri çok düşük olan str priestler ya da str wariorlar gr ya da lr si düşük olanları kitleme imkanınız biraz var paper halinizle.)

Ancak bu mevzular eskiden di. Taki garp-shio tears, elysium-imir ring, hell blood-flame ring ya da roflar piyasaya girene kadar. Artık bir ice mage ya da light mage; flame ring takmayan flameler kadar iyi vurabiliyor.Dahası asli görevini yani yavaşlatmayı ve durdurmayıda becerebiliyor. Ancak paper mage te defans düşük olacağı için ve masterı 65 66 larda açma şansınız olmayacağı için( ikinci masterı kastediyorum) bence o levellarda pet kalmanız daha hayırlı sizin için bence...Ayrıca en kısa zamanda garp ve elysium almaya çalışın +7 lerinde 121 atak ve 22 int bulunuyor gerçekten harika.

Benim statlarımıda yazıyım size bir örnek teşkil etsin Pet mage'im: 220 mp,50 hp(1 lvl gibi duruyor),165+(39) int iceım garp +7 ve shio tears +1 lerle deli gibi adam kesiyorum partilerden de geri kalmıyorum attığımda tek sıraya geçiyor (solidi çok kullanırım bu lvlda bile) masterların hepsi açık 80 dışında...

Küçük bir ayrıntı verdiğiniz intler resistancelarınızı, hpler defanslarınızı, gereksiz mageler için str statlar item taşımayı ve staff atağınız artırır.KoLAY GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 26 Aralık 2007; 16:24:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Kısaca anlatmaya çalışayım ice ve light mage'in asıl olayı karşı tarafı rahatsız etmek tamamen hareketsiz kılmak ya da yavaşlatmaktır. Yüksek dmg istiyorsanız paper flame olun.Çünkü int vermeden yani pet mage olmadan karşı tarafı kitlemeniz ya da yavaşlatmanız zor olacaktır.(resistleri çok düşük olan str priestler ya da str wariorlar gr ya da lr si düşük olanları kitleme imkanınız biraz var paper halinizle.)

Ancak bu mevzular eskiden di. Taki garp-shio tears, elysium-imir ring, hell blood-flame ring ya da roflar piyasaya girene kadar. Artık bir ice mage ya da light mage; flame ring takmayan flameler kadar iyi vurabiliyor.Dahası asli görevini yani yavaşlatmayı ve durdurmayıda becerebiliyor. Ancak paper mage te defans düşük olacağı için ve masterı 65 66 larda açma şansınız olmayacağı için( ikinci masterı kastediyorum) bence o levellarda pet kalmanız daha hayırlı sizin için bence...Ayrıca en kısa zamanda garp ve elysium almaya çalışın +7 lerinde 121 atak ve 22 int bulunuyor gerçekten harika.

Benim statlarımıda yazıyım size bir örnek teşkil etsin Pet mage'im: 220 mp,50 hp(1 lvl gibi duruyor),165+(39) int iceım garp +7 ve shio tears +1 lerle deli gibi adam kesiyorum partilerden de geri kalmıyorum attığımda tek sıraya geçiyor (solidi çok kullanırım bu lvlda bile) masterların hepsi açık 80 dışında...

Küçük bir ayrıntı verdiğiniz intler resistancelarınızı, hpler defanslarınızı, gereksiz mageler için str statlar item taşımayı ve staff atağınız artırır.KoLAY GELSİN

Alıntıları Göster
    ice ligth olacaksan pet olacan kardeş.
    lwl kasarkende cok ii oluyor sana wazla vurmaz yaratıklar......
    daha söliyecek şey ceok amaben 1 cümlede söledim işte

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_23

ice ligth olacaksan pet olacan kardeş.
    lwl kasarkende cok ii oluyor sana wazla vurmaz yaratıklar......
    daha söliyecek şey ceok amaben 1 cümlede söledim işte

Alıntıları Göster
    arkadaşlar paper mage'in amacı düşük levelde olabildiğince az int ve fazla mp verip rakibe büyük hasarlar vermektir. Büyük hasar vermek için paper mageler flame olurlar !!!!

ice mage büyük hasar vermek için değil düşmanı yavaşlatmak için kullanılır. Nekadar fazla int verilmişse adamı okadar fazla yavaşlatırsın. (lightningsen de nekadar fazla int verdiysen adamı okadar çok kitlersin)

yani ters yapmışsın. Paper olucaksan flame ol. Madem glaciersin int ol.

Ha şunu da söylüyeyim paper yada pet ol bi yerden sonra MP her ikisinde de 255'e ulaşıyor. Ve burada paper avantajını kaybediyor ve pet avantajlı hale geliyor. Evet petin yüksek defansına karşın paper da hp verip canını arttıracak. Ama şu unutulmamalıdır ki defans hp den daha önemlidir. Çünkü defansın azsa çok damage yersin ve kendini iyileştiremezsin 720lik pot sana yetmez.
    Ama defansın fazla hp düşükken az az damage yersin hp azda olsa potla toparlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: pwner

arkadaşlar paper mage'in amacı düşük levelde olabildiğince az int ve fazla mp verip rakibe büyük hasarlar vermektir. Büyük hasar vermek için paper mageler flame olurlar !!!!

ice mage büyük hasar vermek için değil düşmanı yavaşlatmak için kullanılır. Nekadar fazla int verilmişse adamı okadar fazla yavaşlatırsın. (lightningsen de nekadar fazla int verdiysen adamı okadar çok kitlersin)

yani ters yapmışsın. Paper olucaksan flame ol. Madem glaciersin int ol.

Ha şunu da söylüyeyim paper yada pet ol bi yerden sonra MP her ikisinde de 255'e ulaşıyor. Ve burada paper avantajını kaybediyor ve pet avantajlı hale geliyor. Evet petin yüksek defansına karşın paper da hp verip canını arttıracak. Ama şu unutulmamalıdır ki defans hp den daha önemlidir. Çünkü defansın azsa çok damage yersin ve kendini iyileştiremezsin 720lik pot sana yetmez.
    Ama defansın fazla hp düşükken az az damage yersin hp azda olsa potla toparlarsın

Alıntıları Göster
    220 mp olayı minumumdur yoksa dmg çıkartamassın

• quote:

Orijinalden alıntı: dangersmile

Alıntıları Göster
    ya bence ice mage ve lr magenin amacı damage vermek değildir.
    eğer iteminizde ahım şahım değilse pet olmanız daha mantıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

ya bence ice mage ve lr magenin amacı damage vermek değildir.
    eğer iteminizde ahım şahım değilse pet olmanız daha mantıklıdır.

Alıntıları Göster
    Beramusta xxano0obistxx LR magedir bir flame kadar wurmasada ona yakın wurur.
    çokta adam aldıgı görülmüştür dual imir ringi war +1 kitliorda :)

başım sıkıstıgında cekerim onu
  • quote:

Alıntıları Göster
    ice veya lr mage daha çok partyle birlikte yawaşlatıcı kitleyici olarak iş görür.adam almaktan çok partye yem hazırlamaktır.onun için ice olacaksan int bence tek seçenek olmalı.flame dersen paper veya pet sana kalır tabi

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dangersmile

anlayamadım biraz daha net açıkla bana.Bende 220 var mp prismatic 800-1050 arası dayıyor.Pet mage olduğumu unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

anlayamadım biraz daha net açıkla bana.Bende 220 var mp prismatic 800-1050 arası dayıyor.Pet mage olduğumu unutma.

Alıntıları Göster
    İce mage damage vurmıcak kardeşim slot toplıcak gorevi bu ve bence paper olması sacmalık int olucaksın ve mumkun oldugunca defansını falza yapmaya calısıcaksın cunku sklot toplarken npc ler ile direk temas olayın var paper olursan cabuk yatarsın belli bir yere kadar +7 cristal set bile idare eder seni (raven felan yaparken) daha sonrası yawas yawas crimson ve shell yapmaya calısıcaksın...

NOT: AYRICA İNT İN NE KADAR FAZLA OLURSA İCE VE LR MAGE İCİN YAWASLATMA VE KİTLEME OLASILIN O KADAR ARTAR BU İKİSİ DOGRU ORANTILIDIR KAPİŞ!! DAMAGE VERME OLAYINI GECİCEKSİN YANİ !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otnoukra -- 26 Aralık 2007; 17:46:05 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

emin ol denk staff denk elbis ve dual +1 imir ring'e denk dual +1 flame ring olan bi flame mage çok daha fazla vurur.

iyi itmlere sahip bi charla sıradan itemlileri kıyaslamak pek mantıklı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: pwner

quote:

emin ol denk staff denk elbis ve dual +1 imir ring'e denk dual +1 flame ring olan bi flame mage çok daha fazla vurur.

iyi itmlere sahip bi charla sıradan itemlileri kıyaslamak pek mantıklı değil

Alıntıları Göster
    Paper olunca defans biraz az oluyo tabi ki.
    Genelde ice mageler pet ouyorlar.
    Bundan sonra 2 yol izliyorlar.
    İlki, diyor ki, madem benim atağım az, partilerde dondurma gücüne ihtiyacım var, yeterince int veriyor, ondan sonra kalanını hp veriyorlar.
    İkinci yol ise, atak gücünden vaz geçmeyen pet mageler yeterince int. veriyorlar. Ondan sonra full mp vermeye başlıyorlar.
    Ben ise tam tersi bir yolu seçtim. Paperlikten intliğe doğru gidiyorum. Yukarıdaki yazımın genel özeti budur aslında.
    Zamanla defansım artacak ve asla atak gücümden taviz vermiyorum. Atak gücümü sonuna kadar kullanmak istiyorum.
    Bunların ışığında tercih sizin

• quote:

İlki, diyor ki, madem benim atağım az, partilerde dondurma gücüne ihtiyacım var, yeterince int veriyor, ondan sonra kalanını hp veriyorlar.
    İkinci yol ise, atak gücünden vaz geçmeyen pet mageler yeterince int. veriyorlar. Ondan sonra full mp vermeye başlıyorlar.
    Ben ise tam tersi bir yolu seçtim. Paperlikten intliğe doğru gidiyorum. Yukarıdaki yazımın genel özeti budur aslında.
    Zamanla defansım artacak ve asla atak gücümden taviz vermiyorum. Atak gücümü sonuna kadar kullanmak istiyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşların yorumlarını şimdi okudum ve çok farklı görüşler olmasına rağmen hepsi doğru ve tamamıyle katılıyorum bu görüşlerin hepsine.
    Benim böyle bir yol seçmemin sebebi, serverin yeni olması ve item bulmanın zor olması ile oyundaki maddiyat yetersizliğidir.
    KO gerçekten çok masraflı bir oyun, iyi bir charım olacak diyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothinGMatterS -- 27 Aralık 2007; 11:27:29 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Bende bir Pet Mage'im.İce Spellerini kullanıyor yan Spellerim olarak da Lighting'i kullanıyorum.LvL. ilerledikçe hem fena halde dondurup,hemde az da olsa kitleyeceğim.İlk önce MP'ye verdim şu an yeni çar açtım.

LvL. 32 oldu %96 lvl atlıycak..

MP = 95 +(20)
    İNT = 128 +(10)

Böyle bir yol izliyorum.Şimdi İnt'e vermeye başladım..İnt 174 olduğunda gerisini MP vereceğim.Aslında geri kalanları 2 MP,1 HP yapmayı planlıyorum..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.