Şimdi Ara

İç güzellik en önemsiz şeylerdendir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce 10/6 bir kızı bana yamamaya kalktılar onun üstüne biraz celallendim onlara böyle sert anlatmadım ama burada biraz sert yazayım. Hatta insanlar dış görünüşe önem vermemin karakterimle alakalı psikolojik bir sorun olduğunu iddia eden bile çıktı. İnsanlar çıldırmış.

Bir insanın yüzüne fiziğine baktığınız zaman estetik bir güzellik bulmak zorundasınız. bir erkeğe bir kadına baktığınızda bunu yanımda istiyorum demeniz gerek.

Neymiş kız iyi kalpli seni seviyo senle ilgileniyor hadii yallah iyiyse cennete gitsin banane omg.

beğenmediğiniz birisiyle asla asla asla asla. Şans bile vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10/5 olmasından iyidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben biriyle ettiğim muhabbetten zevk alabiliyorsam bu birinci sıradadır. İlk izlenimden bahsetmiyorum. Orada tabiiki elde bir bilgi olmadığı için içgüdülerle kadar verirsin.

Dış görünüş önemli, gerçekten, bunu inkar edemem. Fakat birinin zekası, onunla aynı frekansta olman, onunla bilişsel akışa geçebilmen bunlar dış görünüş kadar seksi gözüküyor gözüne.

O yüzden ben biriyle her zaman konuşurum. Dış görünüşü de tiksinç değilse why not

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aslında bu biraz kar zarar hesabını mukayese edememek oluyor çünkü ömür boyu yanında olacak ve seni sevecek birisi sırf dış güzelliği yetersiz diye es geçmek faydacı seçilim değildir. sadece halihazırdaki bilinç düzeyimizin bir göstergesi. tabiki dış görünüş önemlidir ancak uzun koşulan bir maratonda monotonluk ve tempoyu korumak nasıl önemliyse, sprint atmasan bile sonuca gidebilirlik önem kazanır işte iç güzellik bu konuda hiç kimseden geri kalmıyor. iç güzellik önemlidir.

• "Neymiş kız iyi kalpli seni seviyo senle ilgileniyor hadii yallah iyiyse cennete gitsin banane omg."

abi çok iyi ya  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.