Şimdi Ara

İÇ DÖKME İSYAN MİSYAN İNTİHAR İBRETLİK FALAN FİLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
5.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜM DERSLERİN TÜM KONULARINI BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE BİTİRMİŞTİM.
    Tek çalışmadığım konu fizikte çembersel hareket, basit harmonik denen konuydu.
    ÖSYM'NİN DÜZENSİZ SORU DAĞILIMINDAN DOLAYI FİZİKTE 4 5 SORU YAPAMADIM. VE BU YUZDEN SİRALAMAM 40'YA GERİLEDİ. ALLAH BELANI VERSİN ÖSYM ,SENİN BEN AQ TAMAM MI?

TYT DE GECTİGİM , FİZİKTE FARK ATARAK BENİ 23K GERİDE BIRAKAN VELEDLE BENİM SONUCLARİMİN KARSİLASTİRİLMASİ. İcim yaniyoo ya

Burak özür dilerim bunu yapmak istemezdim ama bağırıp çagıracağım kimse yok anlayışla karsılarsın umarım kac gundur kalbim sızlıyo :'( belki rahatlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eeee mezun senem diyorsun az bucuk zaten bu konuları biliyorsun ve ösymnin tarzınıda biliyorsun abuk subuk şeyler yaptığını, o zaman çalışsaydın o konulara. burda yapamaman ösymnın aptallığı değil kusura bakma senin aptallığın. herkesin önünde tonlarca örnek var çalışmamıştım 3 soru geldi yapamadım e çalışın o zaman hepsine aq 365 gün süre vardı Allah Allah ya
  • Gayet iyi yapmışsın şükret haline
  • bunu özelden de konuşabilirdiniz hocam sanki.
  • esracım kendini üzmene gerek yok 1 sene daha dener ve daha güzel bir sıralama yaparsın netlerin gayet güzel
  • 3.seneye kalmam mümkün değil kafayı yerim bu sene bile çok sıkıntı yaşadım. Bir seneyi daha kaldıramam ismimi kırpmayı unutmuşum bu arada :(
  • Üzüldüm hocam.İsterseniz özelden tavsiye verebilirim.

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Hocam kafam çok dağınık pmden resim atmayı da bilmiyorum kusura bakmayın :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dh kızı kullanıcısına yanıt
    yaz hocam yaz dök içini. ben de bisikleti alıp E-5'e ters yöne kırmak istiyorum.
  • Stravdiots S kullanıcısına yanıt
    Çok bahtsızım,uğursuzum. Kara kedi beni görse kendi saçını yolar :'(( bunun üzerine ne tavsiyesi verilir hocam. Tek tavsiye soğuk su
  • eeee mezun senem diyorsun az bucuk zaten bu konuları biliyorsun ve ösymnin tarzınıda biliyorsun abuk subuk şeyler yaptığını, o zaman çalışsaydın o konulara. burda yapamaman ösymnın aptallığı değil kusura bakma senin aptallığın. herkesin önünde tonlarca örnek var çalışmamıştım 3 soru geldi yapamadım e çalışın o zaman hepsine aq 365 gün süre vardı Allah Allah ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxbot -- 2 Ağustos 2018; 22:24:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dh kızı

3.seneye kalmam mümkün değil kafayı yerim bu sene bile çok sıkıntı yaşadım. Bir seneyi daha kaldıramam ismimi kırpmayı unutmuşum bu arada :(
    eczacılık yada veterinerlik yaz kurtul o zaman.
  • jinxbot J kullanıcısına yanıt
    Bu biraz rahatlattı
  • vet yazmam ecza kurtarır mı sizce ?
    doğrular bunlar atıp tutmaya gerek yok yani. kırmak içinde söylemedim öyle bir şey olduysa da affola

• Allah hayırlısını versin.

Ben bilirim bu acıyı geçen sene yaşadım.

3'e kalmanı tavsiye ederim, yapacak bir şey yok.

Çekilmez diye bir şey de yok, ailen izin verir de kalmaz isen üzülme hakkın yok bence.
  • jinxbot J kullanıcısına yanıt
    doğru olabilir ama bedelini ağır ödedim :'( zeka ve potansiyelim anca buna yetmiş olabilir haklısınız :(
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam özellikle sizin tecrübelerinize güveniyorum. Belki 3'e kalsam sizin gibi güzel sonuçlar elde edebilirim. Ama 3.seneye kalmaya takaatim kalmadı. Akıl sağlığımı bile koruyamam cidden bu sene benim için zordu
    Diğer türlü daha mi mutlu olacam sanki?

• Velet dediğin ben miyim ? Kim karşılaştırdı netlerimizi su an hiçbir şey anlamadım ?!?

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam herkesin pskilojisi farklidir. Universiteyi amac degil arac haline getirelim. Senelerce kalmak banada pek mantikli gelmiyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.