Şimdi Ara

İç anadolu, Marmara, Ege, Akdeniz bölgelerinde yaşayanlar bu sene kışlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ankrada ikamet eden biri olarak eylül 20 de bildiğin temmuz havası yaşanıyor, kar yağacak hava yok, zaten yıllardır kar yağmıyor veya bir kere 3-4 saat yağıyor başka yağmıyor.

Yer kars erzurum ardahan hakkari vs olmadığı için bu sene kışlık lastik almayı düşünmüyorum, siz ne düşünüyorsunuz bu kış için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır

adana için yanıt vermeme gerek yok sanırım
    Üstadlar gelince cevaplar, ben yazlık lastiğe zincir takmayı düşünüyorum.

Ankara gibi yere kışlık almaya değmez, 4 mevsim sevmem.

urun.n11.com
    ARAÇ KAR PATİNAJ ZİNCİRİ TAKMATİK TAKVİYELİ 225/45x17 Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/lastik-zinciri/arac-kar-patinaj-zinciri-takmatik-takviyeli-22545x17-P150352757

Şu ürün iş görür mü?

• islambolda ikamet ederken goodyear 4 mevsim aldım
    memnunum

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

islambolda ikamet ederken goodyear 4 mevsim aldım
    memnunum
    Hocam ankarada, yazlıklastik+kar zinciri, paleti için ne dersin oluru var mı?

Kışın sakin kullanırım hız yapmam, baktım kar yağıyor paleti veya zinciri takarım.

• Ankara da yaşıyorum bu aralar hava iyi ama 1 ay sonra ne olacağı belli olmaz,nasıl ki yaz aşırı sıcak geçti kış aylarıda bi o kadar sert geçebilir.Hele ki dikmen gibi yokuşu bol yerde yaşıyorsanız kışlık lastik şart bence

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Ankara da yaşıyorum bu aralar hava iyi ama 1 ay sonra ne olacağı belli olmaz,nasıl ki yaz aşırı sıcak geçti kış aylarıda bi o kadar sert geçebilir.Hele ki dikmen gibi yokuşu bol yerde yaşıyorsanız kışlık lastik şart bence
    Hocam ankara 90’lı yıllarda kışı fenaydı 1 hafta aralıksız yağardı ama son 17 senedir doğru dürüst yağmıyor, hele hele son 5 senedir hiç yağmıyor gibi birşey.

4 mevsim sevmiyorum, altı üstü kış boyu 1 kere yağacak oda 3-4 saat yağacak şehirede kışlık alıp ayar vs çektirmeyi düşünmüyorum.

Benim üzerindekiler 4 mevsim ama düz taban oldu yaz havasında bile fren tutmaz oldu, diyorum yazlık alayım 2020 model gıcır, yanına kaliteli takmaktik zincir veya palet, kış boyu böyle giderim, baktım kar yağıyor yola çıkmadan takarım paleti veya zinciri öyle yola çıkarım.

Karakış olan bir memleket değil artık ankara.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ege ve kışlık lastik?

DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

ege ve kışlık lastik?
    ege şeherleri sadece sahillerden ibaret deel
    geçen sene aralığın son haftası afyondan geçerken asfaltta ölü kuşlar gördüm
    soğuktan donmuşlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7F946B81C

Hocam ankara 90’lı yıllarda kışı fenaydı 1 hafta aralıksız yağardı ama son 17 senedir doğru dürüst yağmıyor, hele hele son 5 senedir hiç yağmıyor gibi birşey.

4 mevsim sevmiyorum, altı üstü kış boyu 1 kere yağacak oda 3-4 saat yağacak şehirede kışlık alıp ayar vs çektirmeyi düşünmüyorum.

Benim üzerindekiler 4 mevsim ama düz taban oldu yaz havasında bile fren tutmaz oldu, diyorum yazlık alayım 2020 model gıcır, yanına kaliteli takmaktik zincir veya palet, kış boyu böyle giderim, baktım kar yağıyor yola çıkmadan takarım paleti veya zinciri öyle yola çıkarım.

Karakış olan bir memleket değil artık ankara.

Alıntıları Göster
    Haklısınız kış eskisi gibi değil ama ayazı bol,bi kere yağınca 2 3 hafta yağmıyor buzu ayazı eksik olmuyor.Yollarda zincir takmayı gerektirecek pek kar kalmıyor daha çok buzlanma oluyor onda da zaten paletin zincirin bi faydası olmuyor.Ilk yağdığı günlerde kullanırsınız belki ama sonrası bi işe yaramaz,yazlıklarda o buzlu yollarda bi fayda sağlamaz

• quote:

Haklısınız kış eskisi gibi değil ama ayazı bol,bi kere yağınca 2 3 hafta yağmıyor buzu ayazı eksik olmuyor.Yollarda zincir takmayı gerektirecek pek kar kalmıyor daha çok buzlanma oluyor onda da zaten paletin zincirin bi faydası olmuyor.Ilk yağdığı günlerde kullanırsınız belki ama sonrası bi işe yaramaz,yazlıklarda o buzlu yollarda bi fayda sağlamaz

Alıntıları Göster
    Vallaha oda doğru hocam, dengesiz şekilde ayaz soğuk don var, kışlık alacaz yani kaçarı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C21C9658 -- 20 Eylül 2020; 10:55:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Vallaha oda doğru hocam, dengesiz şekilde ayaz soğuk don var, kışlık alacaz yani kaçarı yok.

Alıntıları Göster
    Yaşadığınız bölgede önemli ama en sağlamı kışlık alıp devam etmek.Yerde kar hep olsa dediğiniz mantıklı ama bir yağıyor sonrası insanın elini yüzünü felç edecek derecede ayaz buz anca 😁

Yaşadığınız bölgede önemli ama en sağlamı kışlık alıp devam etmek.Yerde kar hep olsa dediğiniz mantıklı ama bir yağıyor sonrası insanın elini yüzünü felç edecek derecede ayaz buz anca 😁

Alıntıları Göster
    Neyse artık alacaz yapcak birşey yok

Orijinalden alıntı: Guest-0C21C9658

Ankara'da Eylül yaz gibimi ? Şuan dikmendeyim totosumuz donuyo ne sıcağı
    Yer etimesgut, asvaltta sahanda yumurta yapıyoruz, asvaltta cızboz köfte yapıyoruz ekmeği bile asvalta koyup ısıtıyoruz, domates biber falan.

Eylül ayı için aşırı sıcak, 90 lı yıllarda bu zamanlarda güneş olmazdı havanın rengi gri olurdu

Üstadlar gelince cevaplar, ben yazlık lastiğe zincir takmayı düşünüyorum.

Ankara gibi yere kışlık almaya değmez, 4 mevsim sevmem.

https://urun.n11.com/lastik-zinciri/arac-kar-patinaj-zinciri-takmatik-takviyeli-22545x17-P150352757

Şu ürün iş görür mü?

Alıntıları Göster
    İşin üstadı değilim ancak kış lastiği adı üstünde kışın düşük sıcaklıkta kullanmaya uygun. İlla karda kullanırım diye düşünmeyin. Fren mesafesini etkiler. Soğuk havada yola daha iyi tutunur.

• Vallaha doğru arkadaşlar kışlık alacam artık, benim ekonomiyi zorlayacak ama yapacak birşey yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.