Şimdi Ara

###İbretlik SS'ler , Nerden Nereye, YGS ---> LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
61
Favori
51.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelecek jenerasyon için ss eklemeye devam... Hazır sonuçları beklerken paylaşıverin zaman geçer.

NOT:

---> Ss ekleyecek arkadaşlar mezun olup olmadıklarını,Lys'ye ne kadar çalıştıklarını, hangi bölüm mezunu olup hangi bölümü istediklerini vs. yazsınlar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evet duymayanınız kalmamıştır Ygs si kötü olup lys de yükseltenleri.

Bunlar şehir efsanesi olmaktan çıksın artık.

YGS kötü olup LYS de iyi yükseltenler paylaşalım sonuçlarımızı . vatana millete hayrımız dokunsun.

İlk ben payalşıyorum. Gerçi ahım şahım bir yükseliş değil ama yine çok iyi sayılır ;

Daha büyük boyut: Daha büyük boyut.

ÇOK ÇOK ÇOK Önemli Not: Bir mesajı alıntılarken lütfen resim varsa resmi silelim de alıntılayalım, sonra sayfalar açılırken çok kasıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 7 Ağustos 2017; 18:33:0 >

• bölüm olarak ne istiyorsun ?
  • elektrik-elektronik, elektronik haberleşme filan.
  • Devam edelim o zaman

Çevremdeki arkadaşlardan YGS sonrası bırakanlar çok oldu, siz siz olun öyle birşey yapmayın. Ben de YGS sonrası ilk bir ayı çok kötü kullandım fakat sonra biraz toplarlandım, bu kadar oldu.

Bu arada bu vesileyle sınava girecek arkadaşlara en önemli tavsiyeyi veriyorum: SAKIN YGS ÇALIŞMASINI ABARTMAYIN. YGS çalışmak istiyorsanız oturun şimdi çalışın, okulun ilk günleri güzel çalışın, sakın ama sakın YGS sonrası LYS'li yetiştiririm diye kendinizi kandırmayın. Temeliniz yoksa, okulda konuların büyük çoğunluğunu iyice öğrenmediyseniz o aradaki 2 ayda stres yapmaktan başka birşey yapamazsınız, eksik konunuz kalır, yeterli soru çözemezsiniz .. vs . YGS çalışmalarını daha erken bitirin, veya dershane size YGS konularını anlatırken siz ufaktan LYS konularına da bakın.

Ekleme: 12. sınıf öğrencisiydim, mezun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 21 Temmuz 2012; 12:50:34 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmz12

Evet duymayanınız kalmamıştır Ygs si kötü olup lys de yükseltenleri.

Bunlar şehir efsanesi olmaktan çıksın artık.

YGS kötü olup LYS de iyi yükseltenler paylaşalım sonuçlarımızı . vatana millete hayrımız dokunsun.

İlk ben payalşıyorum. Gerçi ahım şahım bir yükseliş değil ama yine çok iyi sayılır ;

Daha büyük boyut: Daha büyük boyut.

Not: Resimlere sağ tıklayıp yeni sekmede(veya sayfada) aç derseniz büyük boyları geliyor.

Bu arada nekadar çalıştığınızla ilgili bir şeylerde yazarsanız.

Önemli Not: Alıntı yaparken resim kısmını silerseniz iyi olur arkadaşlar.Sonra sayfa zar zor açılmasın.

bir tek benmi bilmiyorum ss alıp gereken kısmını buraya atmayı

• http://hizliresim.com/

burdan yükle . burası biraz daha anlaşılır. resim yüklendikten sonra linkler çıkıyor en son linki kopyala. Mesaj kutusunu aç üstte simage yazan butona bas, "doğrudan erişim" linkini çıkan tagların arasına yapıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 15 Mart 2015; 13:25:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tipim Nasıl? (SS'li)
    12 yıl önce açıldı
    Tipim Nasıl SS'li
    10 yıl önce açıldı
    Tipim Nasıl [SS'li]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonuçlarını paylaşan arkadaşlar mezun mu yoksa son sınıf mı ?
  • ben mezunum.
  • Bizde devam edelim.
    Meslek lisesi mezunuyum.
    Hayatımda LYS sınavına ilk kez girdim 2010 mezunuyum.
    İlk kez dershaneye gittim.
    İlk kez soru bankası,KA kitap aldım.
    Sabahlara kadar ilk kez ders çalıştım.
    Bunları özellikle yazıyorumki inanınca olacağını görün diye.

Buyrun buda LYS sonucum.

• up

koskoca forumda başka ibretlik hadise yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek ibretlik degil ama..

• up
  • SS koyamıyorum fakat ygs de @12800 den 4000 e indim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs2-> 9000
    mf3-> 5800
  • İbretlik paylaşım.

YGS-1 27k
    MF-4 16k

Çevremde 10k'dan 25k'lara gerileyenler de var. Hiçbir şekilde LYS'yi bırakmayın.
  • Çevremde YGS'de iyi olanlarda gerileme görüyorum LYS cidden önemli gerçi türkçeyi fulleseydim herhalde istanbulda kıyısından tıpa girerdim ama maalesef kader napalım

• kardeşim şuraya foto nasıll kyuyoruz? yukarıdakini denedm ama olmuyrrr.yardımcı olacak var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter749 -- 21 Temmuz 2012; 0:17:49 >
  • ygs-2 6500
    mf-4 1300
  • ygs 5 84.358
    ygs 4 54286

tm 3 21.954
    tm2 29398
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.