- wi fi kartı opsiyonel olarak takılabiliyor (altyapı mevcut anten,slot vs.) ama ben onun yerine edimax in usbden bağlanan harici antenli adaptörünü aldım isteyene makul bir fiyat artışıyla beraber verebilirim
- Pili kullanıma ve ekran parlaklığına bağlı olarak 1- 1,5 saat dayanıyor (güç tasarruf modunda ve ekran parlaklığı çok azken daha fazla gider)
cihaz bu linkte ortada olan yalnız ram i 256 değil 384
- ekranın sol alt tarafında önemsiz bir çizik var (ben önemsemiyorum dikkat edilmedikçe göze batmıyor) - ekranın sağ alt tarafında 1 tane ölü piksel var (bunu da yine önemsemiyorum göze de batmıyor ) - ekranın çerçevesinin ( ekranın değil !) sol alt köşesinde çok küçük ve derin olmayan bir çatlak var - adaptör girişinin ordaki köşede onarım yapılmış onun izi var
bu yazdıkarım kullanımı zorlaştıran , engelleyen şeyler değildir sadece bilgi olsun diye yazdım fotoğraflarda da özellikle göstermeye çalıştım (ölü piksel pek belli olmadı ama normalde de pelli olmuyor zaten)
bunlardan başka bir sorun problem arıza vs yoktur gayet stabil düzgün çalışmaktadır
Fiyat 398 Ytl dir Pazarlık sünnettir , takas vardır Bursa'dayım küçük bir ihtimal İstanbul'da da
elden teslim olabilir
Bunlar da resimler (Fotoğraf makinem olmadığı için telefonla çektim dolayısıyla renkler çok iyi değil cihaz biraz pembemsi görünüyor ama rengi beyazdır renginde solma sararma falan yok)