Şimdi Ara

İBB Cep Trafik -- 1 YIL ÜCRETSİZ!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
6.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bir şey sorucam, ben bu uygulamayı zaten 3-4 aydır kullanıyordum bundan sonra banada 1 yıl ücretsizmi olucak yoksa yeniden mesaj ile isteyip yüklemelimiyim? Bilgisi olan varmıdır?
  • bendede hata oluşmuştu internet ayarlarında degişikli yaptım apnde internet yazan ayarı seç düzelecektir o zaman.şimdi indirme aşamasına bunu yapınca sorunsuz geçtim
  • BBCepTrafik uygulamasını cep telefonunuza yüklemek için TRAFIK yazıp 1530 ’a kısa mesaj gönderebilirsiniz. Mesajı gönderdiğinizde cep telefonunuza link içeren bir mesaj gelir. İlgili adres linkine tıkladığınızda İBBCepTrafik uygulaması telefonunuza indirilmeye başlar.

Denildiği gibi yaptım msg geldi ama indirmek için bağlanıyorum hata oluştu diyor , neden olabilir?

Telefon modeli : samsung D900i
    HATA
    Bir hata oluştu.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
    Hata:Bu Wappush mesaj ile daha önce bu uygulama indirilmiştir

Nereye indiyor bu uygulamayı bulamadım da
  • windows mobilde de kullanılabiliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: bizimdenizci

PDA lerde kullanılabiliyormu acep. windows mobil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

BBCepTrafik uygulamasını cep telefonunuza yüklemek için TRAFIK yazıp 1530 ’a kısa mesaj gönderebilirsiniz. Mesajı gönderdiğinizde cep telefonunuza link içeren bir mesaj gelir. İlgili adres linkine tıkladığınızda İBBCepTrafik uygulaması telefonunuza indirilmeye başlar.

Denildiği gibi yaptım msg geldi ama indirmek için bağlanıyorum hata oluştu diyor , neden olabilir?

Telefon modeli : samsung D900i
    HATA
    Bir hata oluştu.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
    Hata:Bu Wappush mesaj ile daha önce bu uygulama indirilmiştir

Nereye indiyor bu uygulamayı bulamadım da

D900i telefonlarda JAVA sorunları çok fazla..Bence bir arkadaş uygulama dosyalarını buraya eklesin (ben bir türlü yükleme dosyalarını bulamadım telefonda) sen de bilgisayardan atıp yüklemeye çalış.Muhtemelen hallolur

• Bende indiremedim bi türlü telefona. Gelen linki bilgisayardan yazdım açmadı. Verilen ipyi girdim şöyle bi site çıktı sizde bakın isterseniz :)

http://212.175.18.182

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 23 Aralık 2008; 19:45:53 >
  • WapPush mesajı alamayanlar "smstrafik" yazıp 1530a göndererek uygulamayı indirebilirler. Problemsiz şekilde iniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallidman -- 27 Aralık 2008; 0:06:46 >
  • İniyor inmesinede, yol haritasına tıkladığımızda 40 kontöre abone olmam gerektiğini söyluyor adam. Ayrıca Turkcell sitesinde de 1 yıl ücretsiz vs birşey demiyor bu konuda.
  • En son 1 ay önce ücretsizmiş bende o yüzden sordum zaten. Çok acayip bir gecikme yok ama nihayetinde bir geçikme olduğu kesin ;)
  • Windows Mobile kullananlar buradan indirebilir, denedim yakışıklı görünüyor :)

Sadece, benim Pocket PC ekranı QVGA, kamera görüntüler uzatılarak çıktığı için görsel bir çekiştirme var hepsi o. Ama diğer tüm özellikler güzel göründü gözüme...

16 Mart 2009, şu saat itibariyle indirdim ve test ettim... Ahacık linki:

http://212.175.18.182/cepluservice/download.aspx

Bu arada; Kablosuz internet yeterli, herhangi bir ücret derdi yok, bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dont touch -- 16 Mart 2009; 23:04:56 >
  • Arkadaşlar bişi soracam ben de Asus P535 var
    Asus P535'e hard reset atacam. Bu program yüklü 1 sene bedava kullanımı var.
    hard Reset atıp bu programı tekrar yüklediğimde(elimde cab dosyası var) bedava kullanmaya dewam edebilir miyim?
    veya
    nokialar da da falan tekrar yüklediğimizde bedava kullanmaya dewam edebiliyor musunuz?
  • numaraya tanımlı oldugu için bir sorun çıkmıyor bir kaç telefonda kullandım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Achina

Arkadaşlar bişi soracam ben de Asus P535 var
    Asus P535'e hard reset atacam. Bu program yüklü 1 sene bedava kullanımı var.
    hard Reset atıp bu programı tekrar yüklediğimde(elimde cab dosyası var) bedava kullanmaya dewam edebilir miyim?
    veya
    nokialar da da falan tekrar yüklediğimizde bedava kullanmaya dewam edebiliyor musunuz?
  • Teşekkürler.
  • artık ücretli oldu ama bizde ibb mobilden bakıyoruz ücretsiz
  • Ücretsiz derken herhalde net paketiniz var?
  • quote:

Ücretsiz derken herhalde net paketiniz var?

Ben de net paketi var ama ben her ay 5 TL bir de İBB için ödüyorum. Ayrıca 2008 yıı içerisinde bir başka cep telefonuna İBB mobil'i indirmiştim. 2009 başında telefonu değiştirdim ve o zamandan bugüne kadar her ay 5 TL ödüyorum.
  • quote:

Ücretsiz derken herhalde net paketiniz var?

hayır ibb mobilden bakıyorum net paketi işe yaramıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.