Eğer bu da çıkmazsa üniversiteyi donduracağım. Beş kuruş param yok, kime çıkıyor şu burslar? Şu ana kadar hiçbir burs çıkmadı. Seneye ev ve araba alıp tekrar başvuracağım, anca o zaman çıkar. Başka türlü burs vermiyorlar. Meclisin yakınlarında milletvekillerine de dilencilik yapmak zorundayım herhalde amca dayı yok yani tanıdık. |
İBB Burs Ne Zaman Açıklanacak?

-
-
evrak yüklemenin son günü bugündü. bu hafta içinde açıklanmaz bence.
-
evrak yükleme derken, başvuru mu? çünkü ben girmeye çalıştığımda aktif kayıt var diyor, ne evrağı çözemedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: psikolog2010evrak yükleme derken, başvuru mu? çünkü ben girmeye çalıştığımda aktif kayıt var diyor, ne evrağı çözemedim
evraklarında eksik olanları tekrar aradılar eksik belgeleri yüklemek için
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeremiKılarksınevraklarında eksik olanları tekrar aradılar eksik belgeleri yüklemek için
Alıntıları Gösterbeni aramadıklarına göre sorun yok yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: psikolog2010beni aramadıklarına göre sorun yok yani
Alıntıları Gösterevet, muhtemelen sorun yoktur
-
sonuçlara nereden bakılıyor
-
Arkadaşlar geçen sene bana çıkmıştı, tekrar başvurdum. TEV ya da İBB. İkisi de çıkarsa birinden vazgeçeceğim.
Açıklanma için tarih vermezler Kasım'ın sonu gibi açıklanır yüksek ihtimalle. Aralıkta'da ilk burs yatar. 3 ayda bir yatıyor. 9 aylık periyotta yıllık 3200 tl.
-
30 Ekim demişlerdi başlarda sonra evrak yükleme süresi 1 kasıma kadar uzatıldı büyük ihtimalle bu hafta açıklanacak gibi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bu eğitim süreci boyunca değil mi her yıl yeniden mi başvuruyoruz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İBB Burs ne yazık ki dönemlik, geçen sene burs alan herkes tekrardan başvuruyor.. Daha sonra hayal kırıklığı yaşamamak adına bu konuda herkesi bilgilendirin şimdiden :/
-
TEV mülakatına çağrılmıştınız sanırım, bence İBB'de çıkar. Aranılan ve kullanılabilecek, reklamlarda yüzü gülen kişi siz olacağınız için. Garibana kimse burs vermez.
-
Neden böyle düşündüğünüzü çok iyi anladığımdan dolayı aslında hedefinizde ben olmadığımı bildiğimden anlayışla karşılıyorum. Umarım size çıkar.
-
Kişisel olarak algılamamanıza sevindim, kesinlikle kişisel yorum yapmıyorum. Diğer konularda da belirttiğim gibi burs veren kurumlar kendi işlerine yarayacak kişileri seçiyorlar. Yani kurum ve burslu win-win oluyor. Gariban mı? O doğuştan loser zaten.
-
Ne ağlamışsın be kardeşim iban at her ay 100tl fişeklicem sana pm at bana her ayın başında hatırlat
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aberrant WardenNe ağlamışsın be kardeşim iban at her ay 100tl fişeklicem sana pm at bana her ayın başında hatırlat
ben de atayım mı iban .d
-
At kardeşim bu karantina yazılım sektörüne yaradı valla her ay 1-1.5 bin $ iş yapıyorum para gani gani geliyor bankada durdukça değerleniyor. Bugün dolar hesabım 500tl arttı döviz hareketiyle, onları 2-3 garibana atarız sevaba gireriz
-
tyt/ayt'yi böyle reziller yüzünden bıraktım
-
Açıklandı gençler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- trigonometri fasikül önerisi
- altuğ güneş tyt fizik pdf
- kendi kliniği olan diş hekimi ne kadar kazanır
- ters köşe filmler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X