Şimdi Ara

İBB Burs Ne Zaman Açıklanacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer bu da çıkmazsa üniversiteyi donduracağım. Beş kuruş param yok, kime çıkıyor şu burslar? Şu ana kadar hiçbir burs çıkmadı. Seneye ev ve araba alıp tekrar başvuracağım, anca o zaman çıkar. Başka türlü burs vermiyorlar. Meclisin yakınlarında milletvekillerine de dilencilik yapmak zorundayım herhalde amca dayı yok yani tanıdık.

• evrak yüklemenin son günü bugündü. bu hafta içinde açıklanmaz bence.

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt

evrak yükleme derken, başvuru mu? çünkü ben girmeye çalıştığımda aktif kayıt var diyor, ne evrağı çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: psikolog2010

evrak yükleme derken, başvuru mu? çünkü ben girmeye çalıştığımda aktif kayıt var diyor, ne evrağı çözemedim

evraklarında eksik olanları tekrar aradılar eksik belgeleri yüklemek için

• quote:

Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın

evraklarında eksik olanları tekrar aradılar eksik belgeleri yüklemek için

Alıntıları Göster

beni aramadıklarına göre sorun yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: psikolog2010

beni aramadıklarına göre sorun yok yani

Alıntıları Göster

evet, muhtemelen sorun yoktur

• sonuçlara nereden bakılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kyk kimlere çıkıyor
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar geçen sene bana çıkmıştı, tekrar başvurdum. TEV ya da İBB. İkisi de çıkarsa birinden vazgeçeceğim.

Açıklanma için tarih vermezler Kasım'ın sonu gibi açıklanır yüksek ihtimalle. Aralıkta'da ilk burs yatar. 3 ayda bir yatıyor. 9 aylık periyotta yıllık 3200 tl.

• 30 Ekim demişlerdi başlarda sonra evrak yükleme süresi 1 kasıma kadar uzatıldı büyük ihtimalle bu hafta açıklanacak gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu eğitim süreci boyunca değil mi her yıl yeniden mi başvuruyoruz

• Muhammed0123 M kullanıcısına yanıt

İBB Burs ne yazık ki dönemlik, geçen sene burs alan herkes tekrardan başvuruyor.. Daha sonra hayal kırıklığı yaşamamak adına bu konuda herkesi bilgilendirin şimdiden :/

TEV mülakatına çağrılmıştınız sanırım, bence İBB'de çıkar. Aranılan ve kullanılabilecek, reklamlarda yüzü gülen kişi siz olacağınız için. Garibana kimse burs vermez.

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt

Neden böyle düşündüğünüzü çok iyi anladığımdan dolayı aslında hedefinizde ben olmadığımı bildiğimden anlayışla karşılıyorum. Umarım size çıkar.

Kişisel olarak algılamamanıza sevindim, kesinlikle kişisel yorum yapmıyorum. Diğer konularda da belirttiğim gibi burs veren kurumlar kendi işlerine yarayacak kişileri seçiyorlar. Yani kurum ve burslu win-win oluyor. Gariban mı? O doğuştan loser zaten.

• Ne ağlamışsın be kardeşim iban at her ay 100tl fişeklicem sana pm at bana her ayın başında hatırlat

• quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Ne ağlamışsın be kardeşim iban at her ay 100tl fişeklicem sana pm at bana her ayın başında hatırlat

ben de atayım mı iban .d

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt

At kardeşim bu karantina yazılım sektörüne yaradı valla her ay 1-1.5 bin $ iş yapıyorum para gani gani geliyor bankada durdukça değerleniyor. Bugün dolar hesabım 500tl arttı döviz hareketiyle, onları 2-3 garibana atarız sevaba gireriz

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

tyt/ayt'yi böyle reziller yüzünden bıraktım  

• Açıklandı gençler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.