Şimdi Ara

İbasso D2 Boa === Saf bakır hd25 kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kulaklığı alan alan arkadaş kabloyu almadığı için kabloyu ayrı şekilde satıyorum. Temassızlık-kopma-soyulma vb. hiç bi sorunu yok.

Fiyatı 100 lira

Tam emin olamamakla birlikte öyle sanıyorumki kablo hd600-hd650 ile de uyumlu, yinede araştırmak lazım...

Amfiyi ise satıştan çekmiştim ama bendeki miyadı dolduğu için artık uygun fiyattan satılsın istiyorum. Amfi ile beraber sadece nokia telefondan çıkma bi usb kablosu göndereceğim. Fotoğrafta görüldüğü gibi temiz, ve kondisyon olarak çok iyi durumda. Şarjı çok uzun süre gidiyor, ne zaman şarj ettiğimi bile unutuyorum. Amfinin de fiyatı 150 lira

İbasso D2 Boa === Saf bakır hd25 kablosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemisttr -- 25 Ağustos 2012; 21:37:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Amfi rezerve edilmiştir. Kablo için güncel. Bu arada satmak için konuşmuyorum, aradaki 100 lira fark için değiyor. Sesde inanılmaz bi gelişme oluyor, tabi bu hd25 in stok kablosunun ses sinyali iletimi konusunda çook başarısız olmasından kaynaklanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemisttr -- 28 Ağustos 2012; 2:02:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.