Şimdi Ara

iatkos s3 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sonunda bilgisayarıma iatkos s3 yüklemeyi başardım ancak sistem, ekran kartımı 256 mb görünüyor onu geçtim çözünürlük 1027*768 den yukarı olmuyor.21" monitörde çok berbat duruyor bu çözünürlük.Ekran kartım sapphire ati radeon hd 4650 ekran kartı.
    Arkadaşlar bu ekran kartına sahip olupta sorunlar çözen varsa lütfen yardımcı olsun.Çok acemi bir kullanıcıyım.Nasıl yapılacağını tam olarak anlatırsa sevinirim.
    Başka forumlarda sorunumu anlattım git nvidia ekran kartı al yada iyice araştır diye yazı yazıyorlar fakat anlatan yok.sitelerde hep yabancı olduğu için hiçbirşey anlamadım ve tabiki yapamadım.
    Şimdiden çok teşekkürler.Herkese hayırlı cumalar...



  • Arkadaşlar meselahttp://www.insanelymac.com/forum bu sitede hd 4650 diye arama yaptırıyorum çıkan sayfalar yabancı olduğu için anlamıyorum.İngilizce yok mac bilgisi yok bakalım ne olcak bu gidişle kel kalırım herhalde
  • upp :) aynı sorun bende de var




  • Bu işler hazırlıksız olmaz :) Elbette bedel ödemeniz gerekecek..

    İngilizceniz yoksa eğer istediğiniz kadar tırmalayın olmaz.

    Bende kurmak için belki 10 tane farklı dvd yazdım,sonunda kurdum başarılı bir şekilde.Aaaaaaaaaaaaaaa ! Sonra birden bummmmmmmmmm ! Mac'ta intel wireless çalışmıyor ve benim marvell lan kartimin da driveri yok.Sonra linux'a kesin dönüş :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockForLive -- 11 Nisan 2011; 21:00:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.