Şimdi Ara

iade hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu iade hakkını kullanmak için belli bi süre varmı.Ben udyr açtım mesela iade etmeyi düşünüyorum, ama duruma göre etmeyebilirim de . Yani ne kadar süre sonra udyri iade etme sürem dolar?Yoksa öyle bi süre yokta satın alınanlar kısmında görünen herşeyi iade etmek mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuan

Beyler bu iade hakkını kullanmak için belli bi süre varmı.Ben udyr açtım mesela iade etmeyi düşünüyorum, ama duruma göre etmeyebilirim de . Yani ne kadar süre sonra udyri iade etme sürem dolar?Yoksa öyle bi süre yokta satın alınanlar kısmında görünen herşeyi iade etmek mümkün mü?

Süresiz diye biliyorum. Ama udry için kullanma derim o iade hakkını. Çok değerli
  • kostüm için kullanmak daha mantıklı cunku bir daha iade hakkı verilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1350 ip bro. Iade hakkını vericegine azcık oyun at derim.

Ayrıca sanırım belli bir süresi var ama emin değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Orijinalden alıntı: Chuan

Beyler bu iade hakkını kullanmak için belli bi süre varmı.Ben udyr açtım mesela iade etmeyi düşünüyorum, ama duruma göre etmeyebilirim de . Yani ne kadar süre sonra udyri iade etme sürem dolar?Yoksa öyle bi süre yokta satın alınanlar kısmında görünen herşeyi iade etmek mümkün mü?

Süresiz diye biliyorum. Ama udry için kullanma derim o iade hakkını. Çok değerli

Main hesabımı 1.5 senedir falan kullanıyorum hiç iade hakkı kullanmadım :D . Pişman olacağım şeyleri almıyorum galiba da westteki hesabımda ip lazım oluyor , karşıdaki udyrlerden tokat yiyince gaza gelip açtım udyri, zaten ip lazım olana kadar beklicem de duruma göre iade edebilirim artık

• 90 gün
  • 10 oyunluk ip doğru söylüyorsunuz ya kullanmyayım ben o iadeyi dursun kenarda bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kredi cayma hakkı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.