Şimdi Ara

İ7 9750H render da nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mühendislik oluyorum doğal olarak Autocad falan kullanacağız. Taşıma kolaylığından dolayı Gaming laptoplara bakıyorum. İ7 8750H ve i7 9750H altına bakmıyorum. Şimdi diyelim bir proje var, çalışmaya verdiler. Projeden render almada üzer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• i7 9750h beklentilerinizi tam anlamıyla karşılayacaktır marka model gözetmeksizin en uygun i7 9750h lı modele sahip olabilirsiniz.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Hocam RTX 2060 veya 1660Ti alırsam çok şey kaybeder miyim? Arasında o kadar fark var mı? Omen in 1660Ti ve 2060 li modeli arasında 1000ruble fark var. Asus ROG da ise 5bin ruble fark var. Lenovoda da 10bin civarı fark var.

• Togrul99 kullanıcısına yanıt
    1000 ruble 100 tl kabul edersek rtx2060 modeli tercih etmeniz daha mantıklı bir seçenek olacaktır.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Mantıken onu alırım da, HP Omen Biraz kötü üne sahip. Dolayısıyla geri duruyorum. Yoksa tasarımı falan çok beğeniyorum.

• i7-9750H işlemci ve RTX 2060 ekran kartı sağlam bir ikili olur. Model olarak GL65 tavsiye ederim. Sağlamlık ve tasarım konusunda MSI çok iyidir.

• wisemanfreed kullanıcısına yanıt
    Ben MSI GF75 alabiliyorum şu an.
    Ama benim favorim Asus G731G modeli. Onu bekliyorum olmazsa zaten MSI alacağım mecbur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.