Şimdi Ara

i7 9700K ve GTX 1050 Ti CS:GO düşük FPS problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar i7 9700K ve MSI GTX 1050 Tİ ile CS GO'da full ayarda 160 FPS'i geçemiyorum. Ayarları ve çözünürlüğü kısarsamda FPS dahada düşüyor ve takılmalar oluyor. Sistemdeki ekran kartım geçici. Sistem için yetersiz biliyorum. İkinci el bir GTX 1080 alacağım zaten. Kafama takılan ise YouTube'de aynı sistem Low-ve High ayarlarda 280-300 FPS alıyor. Video eskide olabilir.Zaten sistemde darboğaz var ben olayı ona bağlıyorum.Full ayarlarda 1080 de 2 oyun denedim.Onlarda sıkıntı yok gibi gözüküyor.

Sniper Ghost Warrior 3

Grid 2

• aynı sorunu apex legends yasıyordum. kalıtesı dusurunce kasıyordu. hic cozemedim. ekran kartım MSI GTX1050Ti kronık sanırım. veya omurlerı doldu.
  • Bariz bi darboğaz sözkonusu ayar kısınca artıyorsa dar boğaz var demektir işlemciniz üst seviye bir işlemci ekran kartınız 2 3 yıl öncenin orta segment kartı rtx 2060 2070 gtx 1080 bu işlemcinin muadili olabilir güzel randıman alırsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GTX 1080 alarak darboğazı ortadan kaldırdım. Burdan çıkarılacak sonuç ise Youtubede bulunan darboğaz test videolarına pek itibar etmemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.