Şimdi Ara

i7 9700K 2600₺ -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    i7 9700K 2600₺
    16.5.2020 tarihinde DepoPark'tan alınmıştır.
    Garantisi hala devam ediyor.
    Kutusu mevcut, şu anda sistemimde kullanmaktaydım, gün içerisinde Ryzen serisine geçiş yapacağım.
    Satış sebebim de bu olup H310 model anakartta kullanıldığından OC yapılmamış, temiz bir işlemcidir.

i3 8100 SATILDI Forum Dışı

17.07.2018 tarihinde İtopya'dan alınmıştır.
    Kutusu mevcut değil.
    9700k'ya geçtiğimden beri boşta duruyordu bir gün ikinci sistemi kurma düşüncesi ile fakat gerçekleşmedi.
    Yanında stok soğutucusu da verilecektir.

MSI H310M PRO-VD SATILDI Forum Dışı
    17.07.2018 tarihinde İtopya'dan alınmıştır.
    Kutusu mevcut değil.

Ankara içi elden, diğer illere eft/havale sonrası kargo ile gönderim yapabilirim. 8100 ve Anakart için önceliğim kutuları olmaması sebebi ile Ankara içi elden satıştır.
    Fiyatlar sondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuk1910 -- 23 Aralık 2020; 13:34:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip

Orijinalden alıntı: batuhan4161

takip
    Boşa takip etmeyin, isteseniz de alamazsınız arkadaşın kendisinden, işlemci için yazıyorum 2 gün cevap vermiyor mesaja bakıp. 2 gün sonra cevap veriyor, sonra tam satacağı günün sabahından önce başkasına satıyor ki tahminen daha fazla para almak için böyle bir yalan iş yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 10 Aralık 2020; 12:36:40 >
  • i3 8100 ve H310M geçen hafta rezerve edilmişti. Rezerve iptal olunca doğal olarak diğer tekliflerin hepsine dönüş yaptım. Siz sanırım sahibinden üzerinden yazıp, daha sonrasında whatsapp üzerinden konuştuğumuz kişisiniz çünkü forumda herhangi bir mesaj geçmişimiz yok. Size durum bilgilendirmesini de yaptım ilk konuşmamızın üzerinden birkaç saat geçtikten sonra. Foruma çok fazla girecek vaktim olmuyor, yazınızı yeni gördüm. Yazık ne diyeyim böyle bir baltalama çalışmasına...
    9700k satışım hala aktiftir, H310M ve i3 8100 forum dışına satılmıştır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

[SATILDI] İntel i7 6700K
    2 yıl önce açıldı
    i7 7700k İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.