Şimdi Ara

i7 6700K sorun çıkartıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba.2 gün önce i7 6700K`lı bir sistem topladım ve bu sisteme GTX 1070`i alacağım için ekran kartı eklemedim, bilgisayar çoğu zaman oyunlarda çalışmayı durdurdu hatası veriyor, "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" diye bir hatayısa alıyorum "AirMech" adlı oyunda, önceki kullandığım bilgisayarda i3 3220 vardı, onunda ekran kartı yoktu ancak 1 kere bile bir oyunda çalışmayı durdurduğunu görmedim, tabiki içindeki ekran kartının kastığı oyunlar oluyordu ancak hiç açarken sorun çıkartmıyordu.Bunu nasıl düzeltebilirim?

Sistemim:

İşlemci: i7 6700K
    İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 EVO
    Anakart: MSI Z170A Gaming M3 DDR4
    Ram: Kingston Hyperx Fury 16GB 2400Mhz
    SSD: 450GB Crucial
    Güç Kaynağı: Cooler Master G750M 80 PLUS (750W)
    Kasa: Cooler Master HAF 942

• Bu sorunu 6700k'ya neden bağladınız?
  • İşlemcinin dahili grafik kartı görntü vermyi kesti hatası veriyor, ve sistemimde ekran kartı olamdığı için herşey ile HD 530 ilgileniyor
  • bios'tan igpu için ayrılmış belleği artırmayı denedin mi? 128mb filansa 512mb yapmayı dene.
  • BIOS`a girdiğimde 100mb gözüküyordu 1000mb seçeneğini seçtim ve sorun ortadan kalktı çok teşekkürler :)
  • Detaylı bakmadan, hemen şu parçada sıkıntı var gibisinden yaklaşmayın şu sorunlara. Neyse en azından bunu öğrenmiş oldunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Mayıs 2016; 14:58:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.