Bildirim
İ7 6700k için soğutucu tavsiyesi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: accuphase35
Arkaşlar 6700k işlemci alacağım. Soğutucu olarak noctua nh-u12s soğtucu düşünüyorum ama forumda skylake işlemcilerin yamulduğunu okudum. Acaba noctua bana sorun çıkarır mı?
Dikkatli monte edilirse ve vidalar çok sıkılmazsa sorun olacağını düşünmüyorum. -
quote:
Arkaşlar 6700k işlemci alacağım. Soğutucu olarak noctua nh-u12s soğtucu düşünüyorum ama forumda skylake işlemcilerin yamulduğunu okudum. Acaba noctua bana sorun çıkarır mı?
Dikkatli monte edilirse ve vidalar çok sıkılmazsa sorun olacağını düşünmüyorum. -
quote:
Dostum kendini hiç kasma ve hafif orta halli bir soğutucu al. Ben Zalman CNPS7X kullanıyorum öyle güçlü bir soğutucu değil ve hafif. Zaten işlemci ısınmıyor. Boşta 25-30 Derece, Yükte 40Dereceyi geçmiyor işlemci. Ağır soğutucu almana gerek yok hiç. -
Bu korkudan dolayı sıvı sogutma aldım ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: isacomak
Bu korkudan dolayı sıvı sogutma aldım ben.
Ben de sıvı soğutucuya yöneldim kasama uygun bişey bulursam alabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün Taktım açma fırsatım olmadı fakat anakart üzerinde sabit 30 derece idi işlemci boşta -
Cooler master blizzard t2 mini islemci sogutucusu ankartinin soketiyle uyumluysa satin alabilirsin fazla pahali degil ayrica stok sogutucusuna gore daha etkin bir sogutma saglar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X