Şimdi Ara

i7-5700HQ DOTA2 ve CS:GO SORUNU! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şu an tek gereken intel in microcode update i yayınlaması. yazılım üreticileri güncellemelerle sorunları yavaş yavaş gideriyorlar fakat microcode update gelmeden sorun tam olarak çözülmeyecek. sonuçta güncelleme alamayan eski oyunlarda da bu mavi ekran sorunlarıyla karşılaşılabiliyor. portal 2 gibi.
  • ekavas E kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler, şimdilik takipteyiz
  • slm, custom bios yuklenmesine izin veriliyor mu ?
  • darkwave D kullanıcısına yanıt
    zannetmiyorum ama şu an itibariyle mavi ekran sorunu yaşamıyorum artık. windows güncellemelerini yaparsanız sorun düzelecek. ne office2016 da ne de dota 2 de mavi ekran hatası artık almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekavas

zannetmiyorum ama şu an itibariyle mavi ekran sorunu yaşamıyorum artık. windows güncellemelerini yaparsanız sorun düzelecek. ne office2016 da ne de dota 2 de mavi ekran hatası artık almıyorum.

Hocam bir kac sorum var oncelikle hangi modeli kullaniyorsunuz?
    Bu kullandiginiz model ile ilgili an itibari ile bir sorununuz varmi?
    Oynadiginiz oyunlarda(oynuyorsaniz) genel olarak aldiginiz fps degerleri sizi tatmin ettimi ? Simdiden tesekkur ederim cevap verdiginiz icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekavas E kullanıcısına yanıt
    Cvp için tşkler. Hataların giderilmesi güzel haber. ben de almayı düşünenlerdenim. Şuan bu mavi ekran hatası hem de steamde olması büyük problemdi.
  • Mali18 kullanıcısına yanıt
    Abra a5 v5.2.2 galiba. eskiden dota 2 yi her açtığımda mavi ekran alırdım. şu an 10 oyunda bir falan. yani gelen patchlerle falan düzeliyor yavaş yavaş. oyunlardaki performans harika, bir fps düşüsü gözlemleyebilmiş değilim. bu mavi ekran sorunu da kesinlikle monsterdan kaynaklanan bir sıkıntı değildir. intel 5. nesil mobil işlemcilerde hep var bu sorun.
  • son durum nedir arkadaşlar hangi sistemi kullanmaktasınız w10 mu 8.1 mi ?
  • 8.1 kullanmaktayım. Touchpad Driver ı silip yeniden yükleme,mevcut Windows updatelerini yapma ile mavi ekran hatası almamaya başladım.

Daha öncesini de her dotaya girişimde mavi ekran yerdim. Gerçi hızlıca çözüldü benim sorun. 1 günde touchpad ve Windows update ile sıkıntı ortadan kalktı

Fps Değeri olarak herhangi bir sıkıntı yok. Guilds War oynadım,birkaç ufak ayarı düşürmem ile fps aktif kombat da 45 den aşağıya inmedi ki oynadığım bir mmorpg. Yine Dota 2 de fap de sıkıntı ile karşılaşmadım. Hatta Dota da,adaptörü takmadan 30 lu fps değerleri alabiliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.