Şimdi Ara

..İ7 4770K+MSI Z87I ITX ANAKART @ 4.4 GHz(1.175v)+H80İ TESTLER GELDİ.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
4.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Şahsen alamam gibi tabi alanlar olursa ss isteriz

Ben de alamam, daha doğrusu kıyamam bir ekran kartı için 1500 lira para vermeye.. Alacağım en pahalı kart R9 270X DCU II TOP olacaktır.. O da belki..

Hd 7850 1 gb slayt gösterisi halinde ultra 1600x900 çözünürlükte oynarım artık

• Hocam 7850 daha gideri var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Bnde öyle düşünüyorum inş. iyi fiyatlarla gelir ..

@Angelmax

560Tİ çıkarıp hd 4600 de test etmek lazım

@Lightning_Warrior

Crysis 3 testi yaparsan iyi olur hem AMD ve İntelin dahili grafiklerini karşılaştırırsınız APU kullanan bir arkadaşla.
  • quote:

Bnde öyle düşünüyorum inş. iyi fiyatlarla gelir ..

560Tİ çıkarıp hd 4600 de test etmek lazım

Çok da iyimser olma fiyatlar konusunda.. Çıktıktan en erken 1.5 - 2 ay sonra fiyatlar düşecektir:)

Test olayını macera amaçlı yapacaksan, deneyebilirsin tabi ki.. Ama ciddi isen, düşünme bile..
  • quote:

Hocam 7850 daha gideri var...

Ama 1 gb yetmiyor malesef 16x de.
  • quote:

Yok, o kadar da harcama güzelim HD 7850'yi kardeşim.. Sağlam O.C. ile daha epey götürür bana göre..
  • Hocam dahili grafik 4600 okdarmı kötüde denemeyin diyosunuz
    @Angelmax

1gb 560ti kullanıyorum.O kadar sıkıntı yapmayın.Biraz daha idare edip iyi bişey alırsınız inş.
    @Lightning_Warrior
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Yok, o kadar da harcama güzelim HD 7850'yi kardeşim.. Sağlam O.C. ile daha epey götürür bana göre..

Hocam 1 gb ram yetmiyor malesef 1 gb ram güzelim gpu yu kısıtlıyor desek yeridir.

• quote:

Hocam dahili grafik 4600 okdarmı kötüde denemeyin diyosunuz
    @Angelmax

1gb 560ti kullanıyorum.O kadar sıkıntı yapmayın.Biraz daha idare edip iyi bişey alırsınız inş.
    @Lightning_Warrior

Bakalım bir engelde fx 6100 şeytan diyor ki hocam,

http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/corsair-cp-9020015-eu-cx-serisi-80plus-750w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=62268

http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/amd-fd9370fhhkwof-fx-x8-9370-soket-am3+-44ghz-16mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=68194

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-r9280x-dc2t-3gd5-r9-280x-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=69193

al bunları canavar gibi.

• Hocam sakın amd almayın yani 8320 nin üstüne çıkmayın gereksiz para ve elektrik faturası bunun yerine 4670K+760 gibi seçenekler var.Ve 6100 keşke 6300 olsaydı.
  • quote:

Hocam sakın amd almayın yani 8320 nin üstüne çıkmayın gereksiz para ve elektrik faturası bunun yerine 4670K+760 gibi seçenekler var.Ve 6100 keşke 6300 olsaydı.

Fx-9370 güzel işlemci zaten aklımda güç kaynağı vardı belki ekran kartını da ertelerim ben beğendim fx 9370 i elektrik faturası demen çok saçma olmuş sana yakışmadı bir düşün doğalgazdan karımı
  • quote:

Hocam dahili grafik 4600 okdarmı kötüde denemeyin diyosunuz
    @Angelmax

Oyun için kötü, video izleme, nette gezinti için de idare eder diyelim:)
  • Hocam 1080p video sıkıntı olurmu? @Angelmax

Ya bence 9370 gereksiz.8320 ALIP ekran kartını daha iyi yapabilirsin ama kesinlikle 9370 olmasın.Yani. Sen bilirsin ama... @Lightning_Warrior
  • quote:

Hocam 1080p video sıkıntı olurmu? @Angelmax

Ya bence 9370 gereksiz.8320 ALIP ekran kartını daha iyi yapabilirsin ama kesinlikle 9370 olmasın.Yani. Sen bilirsin ama... @Lightning_Warrior

odayı bedava ısıtırım mis gibi bakalım ben streamroller bekleyeceğim istediğim gibi olmazsa 1-2 seneye hooop intele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 24 Kasım 2013; 16:50:18 >

• quote:

Hocam 1080p video sıkıntı olurmu? @Angelmax

Intel hiç kullanmadım açıkçası.. bu yüzden dahili GPU'ları nasıldır tam bilmem performans olarak.. Ama 1080p videolar bence sıkıntı yaratabilir gibime geliyor..
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Banada sıkıntı yapmayacak gibime geliyor hocam..
  • Hayırlı olsun
  • Hocam bence ısınmayı olayı intelde daha fazla...
  • quote:

Banada sıkıntı yapmayacak gibime geliyor hocam..

Tamam, deneme imkanın varsa, dene.. Sonucu hep beraber görelim kardeşim:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.