Şimdi Ara

i7 4770k Batch Kod Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar batch kodun yorumlanmasını forumda okumuştum ortadaki A , B yada C harfi ısınma ve voltajla ilgili bir anlama geliyordu ve C kodu çoook nadir bulunduğunu okumuştum ve nette yabancı forumlarada baktım C çıkan kimseyi göremedim bendeki şans neyse batch kodum şu şekilde: L316C186 . Şimdi sevinmelimiyim üzülmelimiyim durum nedir ne anlama geliyor ? Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.

• ''A (uses less volt but produces more heat – great for extreme water cooling or liquid nitrogen or DICE aka Dry-Ice), B (uses more volt but produces less heat – best for air cooling or entry-level water cooling) and C (very rare – balance of both world A and B)''

http://pc.ayumilove.net/list-of-intel-cpu-batch-number/
  • L318B353 benim işlemcinin batch kodu bu 4.5 de kullanıyorum voltaj arttırsam daha yer gibi 4.7 falan
  • Cevap için teşekkürler hocam zaten fazla o.c ile işim olmayacak inşallah ısınmayan sorunsuz bir işlemci çıkar henüz sistemi kurmadım. @safff
  • O.c ile fazla işiniz olmayacaksa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz,bende kendime işlemci arıyorum ve daha ziyade yabancı forumlardan araştırıyorum.Gördüğüm o ki Haswell işlemcilerde 4.5ghz ve üstü stable o.c beklemek piyango gibi..buna 4790k da dahil.O yüzden içinize sinen neyse onu alın keyfinize bakın,fazlada kafaya takmayın derim. @O KC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.