Arkadaşlar batch kodun yorumlanmasını forumda okumuştum ortadaki A , B yada C harfi ısınma ve voltajla ilgili bir anlama geliyordu ve C kodu çoook nadir bulunduğunu okumuştum ve nette yabancı forumlarada baktım C çıkan kimseyi göremedim bendeki şans neyse batch kodum şu şekilde: L316C186 . Şimdi sevinmelimiyim üzülmelimiyim durum nedir ne anlama geliyor ? Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.
''A (uses less volt but produces more heat – great for extreme water cooling or liquid nitrogen or DICE aka Dry-Ice), B (uses more volt but produces less heat – best for air cooling or entry-level water cooling) and C (very rare – balance of both world A and B)''
L318B353 benim işlemcinin batch kodu bu 4.5 de kullanıyorum voltaj arttırsam daha yer gibi 4.7 falan
Cevap için teşekkürler hocam zaten fazla o.c ile işim olmayacak inşallah ısınmayan sorunsuz bir işlemci çıkar henüz sistemi kurmadım.@safff
O.c ile fazla işiniz olmayacaksa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz,bende kendime işlemci arıyorum ve daha ziyade yabancı forumlardan araştırıyorum.Gördüğüm o ki Haswell işlemcilerde 4.5ghz ve üstü stable o.c beklemek piyango gibi..buna 4790k da dahil.O yüzden içinize sinen neyse onu alın keyfinize bakın,fazlada kafaya takmayın derim. @O KC