Şimdi Ara

i7 3770K + 780 TI + msi z77a gd55 + 8 GB + 2TB SATIŞTAN ÇEKİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çankırı İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    İşlemci: i7 3770K Günlük 4.5 GHz 1.23v (kutulu orjinal fanıyla birlikte duruyor) Türkiye'den alınma
    Anakart: MSI Z77A-GD55 USB 3.0 SATA 3.0 Military Class 3 (kutusuz) Türkiye'den alınma
    Ekran Kartı: Gigabyte 780 TI GHz Edition (kutulu içerik tam 9 ay garantisi var, sadece dış kutu hasarlı olduğundan attım iç kutu duruyor.) Yurtdışı'ndan alınma
    Ram: Corsair Vengeance Black 2x4GB 1600 Mhz Toplam 8 GB(kit) (kutulu) Türkiye'den alınma
    Sabit Disk: 2 TB Seagate Barracuda 7200RPM 64 MB (kutusuz) Türkiye'den alınma
    Güç Kaynağı: Huntkey Jumper 80+ 550W (kutusuz) Türkiye'den alınma
    İşlemci Soğutucusu: Xigmatek Red Scorpion II (kutusuz) Türkiye'den alınma
    Kasa: Marka Model bilinmiyor eli yüzü düzgün birşey. Vidalar yerine klips gibi şeyler var + DVD RW (kutusuz) Türkiye'den alınma

Fiyat SATIŞTAN ÇEKİLDİ
    İstanbul ve Çankırıda Elden Teslim. Sanalpazar sahibinden vb. açılır komisyon size aittir. İl dışına önce havale sonra kargo kargo alıcıya aittir. PTT ile %45 indirimli yollayabilirim.

SSLER

i7 3770K + 780 TI + msi z77a gd55 + 8 GB + 2TB  SATIŞTAN ÇEKİLDİ

Fotoğrafta dvd rw yoktur şuan başka sistemde takılıdır. standart siyah sata lg dvd rwlerden çiziği yok.
    Fotoğraflarda gördüğünüz gibi ekran kartına direk 2 tane 8 pin gitmiyor. 1 tane 8 pin 1 tane 6 pin bende molexi kesip oraya 2 pin ekledim sorunsuz çalışıyor.İsteyen 6 pin to 8 pin converter alıp kullanabilir.
    PSU kabloları: 24 pin motherboard, 8 pin cpu, 1x8 pin pci-e, 2x6 pin pci-e, 5-6 tane sata.
    Anakartın arka plakası yoktur.
    Soğutucuyla ilgili bir problem ise 1155 aparatı yoktur. 4 tane vida geçirip anakarta monte ettim tabiki anakarta zarar gelmesin diye plastik pul kullandım.
    onun dışında bir kusuru yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorter47 -- 2 Aralık 2015; 11:35:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehir neresi acaba ? Satın almak istersem nereden alabilirim ?

• Fiyat nedir?

• Çok güzel sistem tam bir F/P ürünü fiyat oldukça uygun satıcı anlayışlı ve ilgili biri
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Sağolun üstadım değerli yorumunuz için ilk başta fiyatı biraz fazla yazmışım :)

• Kutulari ve garanti durumlari nedir

• İşlemci ekran kartı ram kutulu. Ekran kartının yurtdışl garantisi mevcut

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.