Şimdi Ara

i7 3770 + Asus P8H77-M Pro +Asus GTX660ti+Thermaltake chase mk-1 kasa+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    i7 3770 600TL>500TL
    Asus P8H77-M Pro 480TL>375TL
    Asus Gtx660ti 480TL>320TL
    Thermaltake Chase MK-1 580TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 8 Kasım 2019; 13:15:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Anakart ve işlemci için yazdığınız fiyatın daha altına sıfır 2 yıl garantili ryzen 5 1600 ve b450 anakart alınabiliyor.
    Ekran kartı için hiçbirşey söylemiyorum zaten.
    Böyle saçma fiyatlandırılmış bir ilanı sizin gibi eski bir üyeden görmek üzücü...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wesley Benjamin Sneijder kullanıcısına yanıt
    Hiç üzülme bu zamana kadar ilana doğru fiyatını yazsam bile ölücüler yada pazarlıkçılar indiriyor zaten:)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• onuraydin kullanıcısına yanıt
    Ölücüler ve pazarlıkçıları bahane etmek ne kadar doğru ?
    Bu sıfırı 800 olan işlemciye 1000 lira yazıp ölücülerden dolayı böyle bir fiyat yazdım demek gibi birşey. Siz doğru fiyatı yazsanız zaten ona göre müşteri de çıkar. Ha ölücü çıktımı bloklayıp geçin ben öyle yapıyorum .

• Kasayı bilemiyorum ancaj referans olması için birkaç örnek vereyim hocam. Forumda hali hazırda 2600k şuan 400 tl. 3770ten overclock potansiyeli sebebi ile daha tercih edilebilir bir işlemci. Sonuçta aynı platformu kullanıyorlar. Anakart konusunda forumdan platformun krallarından 24 fazlı overclock canavarı gigabyte z68 ud7 modelini 300 liraya aldım. Ekran kartı için ise gtx670 ler ancak 350 liradan alıcı bulabiliyor. Ada internet nickli üye evga gtx960 ssc modelini daha birkaç hafta önce 400 liraya ancak satabildi. Sneijder doğru söylemiş siz fiyatı mantıklı ve makul yazın yinede pazarlık etmeye çalışan olursa cevap dahi vermeden engelleyin. Çünkü fiyatınız gerçekten yüksek. Sizin için zaman kaybı olmaması adına söylüyorum. Zira 1 yıldan uzun zamandır güncellenen, 10.000 den fazla görüntülenme almasına rağmen satılamayan o kadar çok ilan var ki. Sizinki de onlardan biri olmasını istemiyorsanız nacizane tavsiyem indirim yapmanız yönünde olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emrekaradag kullanıcısına yanıt
    400 TL ye ryzen 5 1600 var 2600k nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: lordofx5

400 TL ye ryzen 5 1600 var 2600k nedir
    Ben de ryzen taraftarıyım ancak mesela i5 2400ü olup upgrade için çok parası olmayan birine sadece işlemci bazında iyi bir seçenek. Bir tarafta sadece işlemci diğer tarafta komple değişiklik söz konusu o açıdan 2600k örneğini verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.