Şimdi Ara

İ7 2600K (Reset + Sıcaklık ) Sorunu... Bıos update , sorun çözüldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni kurduğum sistemde reset ve sıcaklık sorunu yaşıyorum.
    İşlemci İ7 2600K , İşemci soğutucum XIGMATEK DARK KNIGHT

Bilgisayarı açtığımda reset atıyor , sıcaklık değerlerine baktığımda 80 derece gibi anormal değerler var.
    Soğutucuyu iki sefer artıc MX-4 macunlayıp tekrar taktım , stok fanı taktım değişen birşey olmadı.

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 4 Mart 2012; 19:26:56 >

• cok ılgınc .. sogutucu oturmamıs dıyesım gelıyor ama 2 kere denemıssınız .. acaba anakartta zarar gormus kapasıtor falan mı var ?
  • Kapasıtorlerde sorun görmedim , eve geçince tek tek bakarım.

Anakartım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-p8z68-v-le-p8z68-v-le-intel-z68-soket-1155-ddr3-2200mhz-(oc)-sata-30-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Mart 2012; 9:55:57 >
  • Aman hocam 80derece ciddi hasar verir işlemcine.Yazık etme.Fanın RPM ine baktınmı?
  • Hocam fan hiç dönmese bile (çalışmasında sorun yok) açılışda 80 derece çok ilginç. Zaten zorlanarak resetle açılıyor.
  • Bak şimdi sana başımdan geçen olayı anlatayım :)

İlk işe başladığım zaman topladım anakartı görünt alabilmek için bi deniyeyim dedim kasaya takmadan.Herşey iyi güzel taktım hallettim.powerleri değdirdir birbirine bios ekranı geldi bilgisayar reset attı.hemen işlemci fanı olmadığını fark ettim işlemciye dokunduğum an elim yanı.Yani saniyelik oranda işlemciler felaket ısınırlar.Gerçi macun sürmüşsün o kadarda hızlı ısınmaması gerek birden ama bilemem.Bu arada Intel işlemciler amd lere göre daha cabuk ve daha çok ısınıyolar.

bilgisayarın zorlanarak resetle açılıyor demişsin peki acıldığında baktınmı sıcaklk derecesine?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.