Şimdi Ara

i7 2600k paranormal süreç... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Soğutucu mutlaka alın bence. Bağlı kablo esneme yapar, tam baskı yapmaz. Bavulcu nanokatalog'dan, üretici fiyatlarının bile altında çok kaliteli soğutucular bulabilirsiniz.

    İşlemci ve anakart ikilisi de uymamış, ya işlemciyi K olmayan daha ucuz bir işlemciyle takas edin, ya da anakartı z68/z77 ile takas edin. H61'de oluyor mu bilmiyorum ama mevcut z68 anakartımda bios modla NVMe disk de çalıştırabiliyorum, güncel bir anakartın bana sunabileceği her şeyi sunabiliyor.
  • H61 anakarta işlemciye oc yapamazsın. Ram frekansı olarakta istisna dışında 1333mhz üstünü desteklemez. Arkadaşından önerdiği gibi z77 veya z68 çipsetli yüksek ram frenkansı destekleyen bir anakara geçerseniz render performansı artar. Tabi kullandığınız raminde değerleri önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    Render yapiyor musunuz? Hangi programla ögrenebilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mukarnas

    Render yapiyor musunuz? Hangi programla ögrenebilir miyim?
    3dsmax,vray,unity
  • yok hocam seni biliyorum, arkadasa sordum cevap gelmedi. ram hizinin vray de su sekil etkisi yok; islemcinin atiyorum 1600mhz destegi var sen 2133mhz de taksan render surende bir degisiklik olmuyor fakat islemcinin 2666mhz destegi varsa sen 2133mhz ram e sahipsen islemcinden tam randiman alamiyorsun demektir 2666mhz ram alip performansini bir miktar arttirabilirsin.. Hani anlatabildim mi, konu bu. kendim 3930k ile her turlu denedim. 1600mhz ram 2133mhz ram...
    yani burda sana ölü sisteme yatirim yap diyenler var ne bileyim z68 anakart vs vs... hic gerek yok oc falan da yapilmaz oyle, render suresince bir hata ile kasilasmaktansa 10dk gec bitirsin, 10dk diyorum da bu total sureye gore degisir daha az olur daha cok olur. Zannediyorlar ki islemciye ve rame oc yapinca render suresi cok etkilecek o sekilde olmuyor. en serin en stabil oldugu yerde kalsin islemci, eski sistem bunlar.
    En ufak harcamayi yeni pc icin biriktirmeni tavsiye ederim. zen 2 ler beklenen gibi cikarsa, fiyatlarida uygun olursa hic bekleme yapmadan sistemi degistirirsin. O zamana kadar kalsin boyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.