Şimdi Ara

İ7 14700k için hava soğutma önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black  almayı düşünüyorum sizce kaldırırmı renderde uzun vadeli sıvı soğutmam arıza verdi :(

diğer önerilerede merak ediyorum youtbda çok fazla test videosu yok olanlarda piyasada yok noctua fln naçizane önerilerinizi bekliyorum bütçem 6000 e kdr çıkabilirim

gaming.gen.tr
    Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB TL-C12C-X28-S V2 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
    https://www.gaming.gen.tr/urun/628776/thermalright-peerless-assassin-120-digital-black-argb-tl-c12c-x28-s-v2-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

• Hocam bu bütçeye 360mm sıvı soğutma al keyfine bak.

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-msi-mag-coreliquid-e360-white-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,331595395.html

• Reis sağol önerin için garantiden geldi sıvı soğutma 7/24 kullanıyorum nerdeyse pompaların hiçbiri dayanmıyor bu sürelere linkini attığım parcayı aldım neredeyse aynı skorları alıyorum ve işlemci undervolt yaptım en ağır yükte 80 90 arası geziyor tam performans da benim işimi görüyor şuan için yedek fan aldım artix 120 pvm Max 2800 RPM çıkıyor bi süre sonra bu fanları denemeyi düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.