Şimdi Ara

i5 notebook yerine tablet alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus tegra 3 lü tablet alsam pişman olurmuyum noteebook almadım diye. Durum şu aslında 2 el i5 notebook alma şansım var ama tablet almak istiyorum web amaçlı ve video face vs amaçlı kullanmak istiyorum daha çok tablet ihtiyacımı karşılarmı sizce tabletin hafifliği ve inceliği çok hoş ve şarzının daha uzun süre dayanması falan güzel yanları açkçası
    yapacağım işlemler genelde bunlar
    face msn youtube web siteleri haber vs forumlar oyunlar gibi muzik 1080p video acaba yeterli olurmu tegra 3 bana acaba usb den hddbağlama vs de olurmu bellek vs gibi wiifi üzerinden kullanıcam web de tamamen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 11 Aralık 2012; 14:00:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fikri olan yokmu bu konu hakkında yada asus tablet kulanan falan veya asus tegra 3 tablet yerine başka bişey onerecek olan

• uppp
  • tablet daha iyi olur ful gezersin dokunarak
  • eğerki başka masa üstü ya da notebook kullanmayacaksan sıkıntı yaşayabilirsin. örneğin office dosyalarını düzenleyemezsin, download konusunda (film-dizi müzik) sıkıntı yaşayabilirsin..

sadece web amaçlı, paylaşım siteleri ve dizi - film izlerim diyorsan isteğini fazlasıyla yerine getirir...
  • Tegra 3 işlemcili tabletler video konusunda başarılılar ama bence aceleniz yoksa Tegra 4'ü bekleyin çünkü yakın zamanda duyurulabilir :)
  • peki nokıa lumia 920 alsam nasıl olur sizce oda baya iyi net konusunda epey iddaalı gördüm ne dersiniz hemde herzaman yanımda olacak .. ama tableti taşımak ekstrada külfet oda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 12 Aralık 2012; 0:15:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo i7 - 17.3 ekran - Laptop
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne yapmalıyım sizce arkadaslar

• Bilgisayarın yoksa git bilgisayar al. Tablet ne kadar bilgisayarın çoğu işini yapsa da tabletteki bazı işler için bilgisayar şart.

Eğer elinde iyi kötü bir bilgisayar varsa tablet al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

asus tegra 3 lü tablet alsam pişman olurmuyum noteebook almadım diye. Durum şu aslında 2 el i5 notebook alma şansım var ama tablet almak istiyorum web amaçlı ve video face vs amaçlı kullanmak istiyorum daha çok tablet ihtiyacımı karşılarmı sizce tabletin hafifliği ve inceliği çok hoş ve şarzının daha uzun süre dayanması falan güzel yanları açkçası
    yapacağım işlemler genelde bunlar
    face msn youtube web siteleri haber vs forumlar oyunlar gibi muzik 1080p video acaba yeterli olurmu tegra 3 bana acaba usb den hddbağlama vs de olurmu bellek vs gibi wiifi üzerinden kullanıcam web de tamamen

Tablet asla bir Notebookun veya Desktop pcnin işini göremez.Hali Hazırda bilgisayarın yoksa tablete bulaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 12 Aralık 2012; 13:03:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.