Şimdi Ara

İ5 mi İ7 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web Tasarım Üzerine okuyorum laptop bozulduğundan yeni bir bilgisayar almam gerek bir çok program kullanacağım Corelden Photoshopa kadar Dreamweaver Flash... hangisini önerirsiniz?İ5 mi İ7 mi?

• Eğer aşırı render işlemleriniz olucaksa i7 tercih edin.Ancak i5'de fazla fazla yetecektir bahsettiğiniz programlar için
  • öncelikle kullanacağın programlar çok kasıntı değil dual core lar bile işini görebilir aslında tabi iş sadece işlemci ile bitmiyor sağlam bir ekran kartı ve 4gb gibi bir ram de oldu mu işini görür ama sen full performans istiyorsan sağlam da bütçen varsa 2.nesil i7 li bir laptop öneririm yani dell in alienware serisine bir bak derim bu arada konu yanlış yerde mi ki
  • Öğrenci için tamam ama o dediğin yazılımlarla ben core i5 de çalışamıyorum (büyük dosyalarla hızlı ve sıkıntısız olarak). Makina dediğin en az core i7 olacak. (web programları çok kasmaz, web ağırlıklıysa daha zayıf makinalarda iş görür)
  • İ5 yeterli olacaktır. İ7 yle zaten hemen hemen aynı donanıma sahiptir. Ancak İ7 nin ısınma problemi vardır.
  • Hocam i5 normal kullanim icin bile artik orta kaliteye indi siz programlamacilikla ugrasiyorsaniz size i7 daha kullanisli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.