Şimdi Ara

i5 9600k sistem toplama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • münşi kullanıcısına yanıt
    Kısa vade dediğim 2-3 senelik dönem. 9400f alan 6 ay sonra işlemcisini niye değiştirsin? Sen 6 sene işlemci değiştirmeyi düşünmediğin için sana da 9600k alma demişlerdi. Bu arada konuyu açan üye işlemci almış, anakart önerisi istiyor. Dolayısıyla işlemci önerilmesine gerek yok.
  • Sahi hocam, üstatlari kimmis bende merak ediyorum verecegi cevabi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam işte ben de onu diyorum. 2-3 sene içinde 9600k değişecekse 9600k gibi 6/6 olup 9600kdan daha zayıf bir işlemci olan 9400f 6ayda çöpe gitmeli sizin mantığa göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Kimisi evlenip çocuk sahibi oldu foruma vakit ayıramıyor. Kimisi iş güç sahibi oldu forumdan uzak kaldı ya da artık forumlardan sıkıldı. Kimisi yönetime kızıp bıraktı. Bir başkası forumun eski günlerinde olmadığı için bıraktırmıştır. Bir çok neden vardır ama bu arkadaş net konuştuğuna göre o üstatların nicklerini söyleyebilir.
  • münşi kullanıcısına yanıt
    9400f ve 9600k arasında uçuk bir fark mı var? İkisi de 6/6 işlemci. Birinin farkı 5.ghz olarak kullanabilirsin. Tabii aradaki yaklaşık 600 TL fark değer mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: münşi

    Tamam işte ben de onu diyorum. 2-3 sene içinde 9600k değişecekse 9600k gibi 6/6 olup 9600kdan daha zayıf bir işlemci olan 9400f 6ayda çöpe gitmeli sizin mantığa göre.
    seçimler yanlış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bromton -- 27 Aralık 2019; 23:11:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bromton

    seçimler yanlış

    Alıntıları Göster
    Bazı insanlar dahidir.Nevton Einstein gibi tarih örneklerle dolu.bu arkadaşımızda yıllarca donanım takip eden uyelerin bilgi birikiminden çok daha fazlasını youtubede bir video seyrederken hatta o videonun yüzde onunu seyrettiği andan itibaren edinmiş olabilir.

    Ha anladığım kadarıyla seyrettiği videoda PSU,anakart,Ram veya SSD diskten falan pek bahsedilmemiş olsun onlar o kadar önemli bileşenler değil.hatta benim bildiğim bu bileşenlerin çoğu olmadan iyi bir pc kurulabilir.zaten bu arkadaşımız birazdan oturur onlarla ilgilide bir video falan seyrederse gerçekten işimiz var.forum hapı yuttuki ne yuttu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.