Şimdi Ara

i5-7600k işlemci Isı Değeri - Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Öncelikle konu açmamda bir sorun sıkıntı varsa herkesten özür diliyorum. i5-7600k işlemcim var ve DeepCool Gammax S40 ile soğutuyorum yada soğuttuğumu düşünüyordum ta ki msi afterburner ile işlemci sıcaklığını uygulamalarda ekrana verene kadar. 2 adet silkroad mbotu açık clientleri gizli bunun yanında birde need for speed payback oynuyorum grafik ayarları auto modda fps gayet güzel ancak msi afterburner işlemcimin 90-100 derece arasında seyrettiğini söylüyor vs fps hala normal, elimi işlemci ve soğutucu arasındaki borulara dokundurduğum da buz gibi ve de oyunda fps normalken ara sıra ufacık takılıyor hissi yaşıyorum SORUM BURADA BAŞLIYOR; afterburner yalan mı söylüyor yoksa işlemci soğutucum gerçekten bir çöp mü

    Sistem Özelliklerim Özetle; i5-7600k, z270 anakart, 16 gb (8x2) dual channel ram, rx vega 56 ekran kartı, 700w power.

    Şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler...







  • Soğutucu borular soğuk ise işlemci soğutucusu işlemciye tam temas etmiyor olabilir, onu 1 kontrol etmekte yarar var.

    Ve botları sık sık açıp bakmıyorsan kill client yaparsan hem işlemci hem bellek boşa düşer yani oyun hiç açık değilmiş gibi olur fakat botlar içeride kasmaya dvm eder, client kapattıın için istersen 100 adet 200 adet bot salabilrisin oyuna gerçi server ip limitine bağlı o durum.

    Ama botların clienti'ni gizle değil de kill yaparsan oyunlarda büyük rahatlama hissedersin, çünkü işlemci, bellek ve hdd yi meşkul eden durumlar ortadan kalkacağından tertemiz 1 kullanım kalır sana.
  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Soğutucu borular temas ediyordu kontrol ettim ancak hiç bir şekilde soğutma sağlamadı bende cooler master masterliquid 120 lite modeline geçtim 65 derecenin üzerine çıkmıyor şu an ne yaparsam yapayım. Yani sorunu çözmüş oldum cevap için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.