Şimdi Ara

i5 6600k overclock yapmak istiyorum anakart uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemciyi test amaçlı oc yapmayı düşünüyorum ama anakart ne kadar imkan verir acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 19 Ağustos 2016; 12:03:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakartının ve soğutucunun ne oldugunu bilmeden böyle bir yorum yapamayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Anakartının ve soğutucunun ne oldugunu bilmeden böyle bir yorum yapamayız

Anakart :http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z170a-pro-intel-z170-soket-1151-ddr4-3400mhzoc-vgadvihdmi-anakart.html#genel-bakis

Soğutucu:http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-janus-intel-775-1155-50-1156-1366-2011-am2-am3-fm1-fm2-islemci-sogutucu.html#ozellikler

Unutmuşum kusura bakmayın :D

• Anakart hızaşırtma için uygun.

Soğutucu stok fandan iyi olsa da, mini sistemler düşünülerek tasarlandığı için küçük bir ısı emici blok kullanıyor.

Ferah, hava sirkülasyonu iyi bir kasa ve çok yüksek olmayan ortam sıcaklığında 4.5 GHz'e yakın bir değere çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Anakart hızaşırtma için uygun.

Soğutucu stok fandan iyi olsa da, mini sistemler düşünülerek tasarlandığı için küçük bir ısı emici blok kullanıyor.

Ferah, hava sirkülasyonu iyi bir kasa ve çok yüksek olmayan ortam sıcaklığında 4.5 GHz'e yakın bir değere çıkar.

Katılıyorum az voltajla bu değer elde edilebilir 4.3ghz'i kesin var ama
  • anakartınız elverişli ama sogutucu pek fazla degil ama yinede 4.3 e felan çıkar sıvı sogutma felan alırsanız dahada yukarılara çıkarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

Arkadaşlar işlemciyi test amaçlı oc yapmayı düşünüyorum ama anakart ne kadar imkan verir acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Demek işlemciye "oç" yapmak istiyorsunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreeogann

quote:

Arkadaşlar işlemciyi test amaçlı oc yapmayı düşünüyorum ama anakart ne kadar imkan verir acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

anakartın günahına girmeyin diyelim.
  • =) başlığı düzeltirsen güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 19 Ağustos 2016; 12:01:59 >
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Düzeltildi. :D

Bu arada şimdi farkettim de biosta 4.2 görünüyor işlemci hızı. Otomatik oc mi yapıyor anakart?

• quote:

Orijinalden alıntı: emreeogann

quote:

Oç yapılmaz oç doğulur. Arkadaş oc yapmak istiyor eheheh

• quote:

Orijinalden alıntı: İtalyan Aygiri

Bu arada şimdi farkettim de biosta 4.2 görünüyor işlemci hızı. Otomatik oc mi yapıyor anakart?
    quote:

Orijinalden alinti: italyanaygiri

Bu arada simdi farkettim de biosta 4.2 görünüyor islemci hizi. Otomatik oc mi yapiyor anakart?

çok uzun zamandır laptop kullandığım için oc işlerini pek bilmiyorum. en son kullandığım masaüstü pentium 4 idi =) 2.0 veya 2.40 mhz tam hatırlamıyorum.
  • O kartta OC genie 4 yazılımı var .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.